Sarıyer'de kazaya neden olan sürücü, kendisini durduranlara hakaret ederek kaçmaya çalıştı

Sarıyer'de kazaya neden olan sürücü, kendisini durduranlara hakaret ederek kaçmaya çalıştı
İstanbul'da ters bir dönüş yaparak kurye motosikletinin çarpmasına neden olan yabancı uyruklu olay yerinden kaçmaya çalıştı. Toplanan vatandaşlar, yolu kapatarak sürücünün kaçmasını engellemeye çalıştı.

İstanbul Sarıyer'de motosikletli kuryenin kaza yapmasına neden olan yabancı kadın otomobiliyle olay yerinden kaçmaya çalıştı. Olaya tanık olan kişiler, kadının kaçması için yolu kapattı. Ancak kadın iki kişiyle birlikte araçtan indi ve insanlara saldırdı. Olay anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

KURYE ARACA ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI

Olay, dün öğle saatlerinde Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletli kurye A.G. yanlış dönüş yapan bir araca çarpmamak için hareket halindeyken yere düştüğü söyleniyor. Kurye ve motosikleti birkaç metre sürüklendi.

sariyer-de-kazaya-neden-olan-surucu-kacmaya-calisti-engel-olanlara-hakaretler-etti-9957-webp.webp

YABANCI UYRUKU KADIN OLAY YERİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Bununla birlikte kazaya neden olan yabancı uyruklu sürücü olay yerinden kaçmak istedi. Ancak etrafına toplanan köylüler tarafından engellendi. Mahalleli durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Saldırı anları ve kadınların Arapça ve Türkçe karışık hakaretler yağdırdığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Olay yerine gelen polis ekipleri kadınları teselli etmeye çalıştı. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 3 kadın, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.