Zincir mağazadaki fiyat değişikliğine kızan kişi, işçilerin üzerine yürüdü!

Zincir mağazadaki fiyat değişikliğine kızan kişi, işçilerin üzerine yürüdü!
Zincirdeki fiyat değişikliğine sinirlenen şahıs, asgari ücretle çalışanlara saldırarak fiyat artışından onları sorumlu tuttu.

Türkiye'de enflasyon her geçen gün artarken, zincir mağazalarda fiyat etiketleri sık sık değişirken, raflarda ve kasada farklı bir fiyatın benimsenmesi tartışmalara yol açtı.

zincir-magazada-fiyatlarin-degismesine-kizan-sahis-asgari-ucretle-calisan-emekcilerin-uzerine-yurudu-6329-webp.webp

"SEN HIRSIZSIN! POLİS ÇAĞIR BURAYA"

Reyonda etiket fiyatı 17 lira 50 kuruş olan bir ürün alan kişi, ödemeyi yaptıktan sonra fişini kontrol edince 25 lira 50 kuruş alındığını fark etti. onu kasiyerde. Kısa süre sonra bu kişi mağaza çalışanının üzerine basıp ortalığı karıştırdı. Mağaza görevlisini gözünün önünde azarlayan "Buradaki yazan fiyatı fişe yansıtmıyorsan sen hırsızsın. Polis çağır buraya" dedi.

VATANDAŞLARDAN BİRİ MAĞAZA ÇALIŞANININ ÜZERİNE YÜRÜYEN ŞAHSI SAKİNLEŞTİRDİ

Bu sırada çiftin sohbetine dahil olan kişiler, market görevlilerine cevap veren kişiyi teselli etmeye çalıştı. Vatandaş, "Haklıyken haksızsın. O da bir insan" dedi. Bu kişi, insanların yorumlarını dinlemedi ve "Makbuzdaki fiyata yansıyacak" diyerek tepkisini sürdürdü. Market personeli tepki vermeye vakit bulamayınca bu şahıs mağaza içerisinde bağırmaya devam etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.