Esenyurt’taki tekeldeki ilk kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Esenyurt’taki tekeldeki ilk kavganın görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen ve tüm Türkiye’nin günlerdir konuştuğu cinayetlere ilişkin yeni görüntüler yayınlandı.

Esenyurt’ta bir tekel bayisine yapılan baskın sonucunda iki kişinin öldürülmesinin yankıları sürüyor. Bu kez tarafların, olaydan iki ay önce kavga ettiği görüntüler basına yansıdı.

Tekel bayisi baskınında iki kişiyi öldürüp bir kişiyi yaralayan kişilerin iki ay önce yine dükkan sahipleri ile kavga ettiği anlar güvenlik kameraları görüntülerine takıldı.

28 Temmuz’da gerçekleşen baskında öldürülen Yunus Emre Erzen’in ağabeyi Mehmet Erzen’in baskını gerçekleştiren Murat Özer’in kardeşi Servet Özer ile kavga ettiği anlar görüntülerde yer alıyor.

Gerçekleşen kavga sonrasında Servet Özer’in Mehmet Erzen tarafından vurulduğu ve baba Cantürk Erzen’in de kavgaya dahil olarak Servet Özer’i dükkandan uzaklaştırdığı görülüyor.

28 Temmuz'da tekel bayisinde silahla öldürülen Yunus Emre Erzen'in ağabeyi Mehmet Erzen'in iş yerine gelen Murat Özer'in kardeşi Servet Özer ile kavga etmesi yer alıyor.

Mehmet Erzen'in, Servet Özer'le tartıştığı ve sonrasında tabancayla bacağından vurduğu görülüyor. Bu sırada tekel bayiinde bulunan baba Cantürk Erzen ise Servet Özer'i yaralı halde dışarıya atıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.