Su üzerinde giden bisikletin fiyatı dudak uçuklattı!

Su üzerinde giden bisikletin fiyatı dudak uçuklattı!
Teknolojinin her geçen gün yenilenmesi ile, birbirinden ilginç icatlar insanların beğenisine sunuluyor. Bunlardan biri de su üzerinde giden bisiklet. Peki ilginç görünümü ve tasarımıyla öne çıkan E-bisiklet kaç para?

Yeni Zelandalı bir şirket tarafından geliştirilen Hydrofoiler SL3 isimli e-bisikletin tanıtım videosu büyük yankı uyandırdı.

12,4 mil hıza sahip olan bisiklet, Manta5 şirketi tarafından tasarlanarak teknoloji ve spor tutkunlarının beğenisine sunuldu. 2 metre uzunluğundaki e-bisikletin yüksekliğinin 1,4 metre ağırlığının ise 40 kilogram olduğu açıklandı.

Su üzerinde gidebilen ve yarım uçak olarak adlandırılan E-bisikletin fiyatı da açıklandı. 9 bin dolardan satılacak olan E-bisiklet, Türkiye’de ise 242 bin TL’den alıcı bulacak.

Üretici şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Hydrofoiler SL3 adlı su bisikleti çevre dostu özelliklere sahip. Kullanımı oldukça kolay olan e-bisikletin ön ve arka taraflarında hidrofil kanatlar bulunuyor. Motoru elektrikli olan aracın arkasında da bir pervane bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.