Eşiyle çektiği videolar ile tanına kadın çektiği son video ile gündeme oturdu!

Eşiyle çektiği videolar ile tanına kadın çektiği son video ile gündeme oturdu!
Bir TikTok kullanıcısı tarafından kaydedilen ve "Kocamı kuma yolluyorum" başlığıyla paylaşılan video dikkatleri üzerine çekti.

Bir TikTok kullanıcısının "Kocamı kuma gönderdim" başlığıyla kaydedip eşiyle paylaştığı video tepkilere neden oldu. Sosyal ağ platformu TikTok, paylaşmak için ilginç bir yer olmaya devam ediyor. Birçok kullanıcı, takipçi kazanmak ve daha fazla takip edilmek için toplumun ve ailenin değerlerini ayaklar altına alıyor.

cocuk-yastayken-evlendigi-esiyle-cektigi-videolarla-taninan-kadin-son-paylasimiyla-tepkilerin-odaginda-kocami-kumama-yolcu-ettim-9818-webp.webp

Çocukken evlendiği eşiyle çekimlerine ilişkin videolarıyla tanınan bir TikTok kullanıcısı, kocasını yakaladığı anları "Kocamı yatağa götürdüm" başlığıyla paylaştı. Görüntülerde, kadının kocasının eşyalarını siyah bir çantaya doldurduğu ve küçük çocuğuyla yemek pişirdiği görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler birçok kullanıcının tepkisine neden oldu. Videonun başlığına kızan kullanıcılar, yaptıkları yorumlara tepkilerini dile getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.