İmamoğlu, Erdoğan’la ilk tanışmalarını anlattı: Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek..!

İmamoğlu, Erdoğan’la ilk tanışmalarını anlattı: Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek..!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili bir anısını ilk kez paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü üstlendiği Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. İmamoğlu programda ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la nasıl tanıştıklarını anlattı.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllar önce kendilerinin işlettiği restorana gelerek köfte yediğini açıkladı. Henüz Erdoğan’ın yeni İBB Başkanı seçildiği döneme denk gelen ziyarette yenen yemekten para almadığını da söyleyen İmamoğlu, Erdoğan’a “Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek” dedi.

Ekrem İmamoğlu programda kendisine yöneltilen, “Erdoğan’ı nasıl bir lider olarak görüyorsunuz?” sorusundan yola çıkarak Cumhurbaşkanı ile tanışma hikayelerini şöyle anlattı konuya dair şunları söyledi:

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 30 yılına damga vurmuş önemli bir siyasetçidir. Fikirlerimiz büyük oranda terstir. Daha ileriye gideyim; İlk belediye başkanı olduğu dönemde, ilk aylarında lokantasında misafir etmiş bir esnafım, 23-24 yaşında... Benim lokantamda köfte yedi, parasını almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum