Kendi Düşen Ağlamaz 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde Alize evi terk edecek Serkan ise onu eve geri gelmesi için ikna etmeye çalışacak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz oyuncu kadrosu ve ailelerin heyecanlı hikayesini ele alan bir dizidir. Peki dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Alize evi terk edecek. Serkan ise eşini evlerine geri götürmek için uğraşacak. Peki Alize geri dönecek mi? Esma ile Serap'ın kurduğu tuzak iki genci ayırabilecek mi? ayrıntılar haberimizde..

Kendi Düşen Ağlamaz 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümünde Nurettin, kapıda Alizeyi görünce çok sevinir ama bir yandan da Serkan ile barışmasını ister. Alize çok üzgündür. Babasıyla dertleşir ve artık duygularından emindir. Alize aşık olmuştur. Serkan'da bir yandan ne yapacağını bilemez ve eşini geri getirmek için kayınpederinin evine gider. Serap ve Esma istediklerine ulaşmış ve iki genci ayırmanın zaferini yaşarlar. Serkan bir şekilde Alize'yi ikna eder ve eve geri döner. Serkan'ın dedesi ve babaannesi evden kaçmıştır. Diğer taraftan sahte evliliği duyunca umutlanan Bahar, Serkan'ın yakasını bırakmaz. Serkan Alizeyi sevdiğini söyler ve bu konuşmayı Alize duyar. Bu konuşmalara şahit olduktan sonra Serkan'dan artık emindir ve evliliklerini yakın arkadaş çevresine duyurur. Yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.