Yaz Şarkısı 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Yaz Şarkısı'nın yayınlanan 3. bölüm 3. fragmanında izleyicileri neler bekliyor? Yaz'ın hayali gerçekleşecek mi? Ayrıntılar haberimizde..

Fox TV'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı yeni bölümü olan 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Peki bu akşam ki bölümünde neler olacak? Yaz'ın en büyük hayali gerçek olacak mı? Yaz ve Kemal arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Murat ne yapacak? Ayrıntılar haberimizde..

Yaz Şarkısı 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Yaz Şarkısı'nın 3. bölüm 3. fragmanında Neriman ile Yaz'ın karşılaşmasının ardından evde kıyamet kopar. Emine' de silahıyla bir el ateş eder ve Neriman baygınlık geçirir. Sonrasında hastaneye kaldırılan Nerimana daha sonra evine ziyarete giderler. Murat, annesine Yaz'ın hamile olduğunu söylemiştir ve işler daha da karışmıştır. Yaz çok öfkelenir. Bu sırada Kemal, Yaz'ı yemeğe çıkarır. Birbirlerini tanımak için yapılan bu yemeğe Yaz'ın en büyük fırsatıdır. Kendini farkettirmek ve Kemal'in aşık olması için elinden geleni yapacaktır. Murat ve Yaz kavga ederler. Murat haklı olarak Yaz'a yaptığı bu oyunda ne yapacağı konusunda Yaz'a isyan eder. Yaz, Muratla oynadığı bu oyuna son vermek ister ama Murat bir yandan da bu durumun sürmesi için uğraşacaktır. Diğer yandan da Yaz'a bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemez ve Kemal'den oldukça kıskanır. Aşk acısı çeken Murat, eline gitarını alır ve sözleri yazmaya başlar. Daha sonrasında Kemal yazılan bu şarkı sözlerini dinler ve Yaz'a Murat'ın aşık olduğunu söyler. Bu zamana kadar Murat'ın aşkını farketmeyen Yaz artık şüphelenmeye başlamıştır ve soluğu Murat'ın evinde alır. Açıkça bana aşık mısın? der. Yeni şarkının fotoğraf çekimi vardır ve Kemal ve Yaz'ın yakınlığı Murat'ı çok rahatsız eder. Kemal boğaz manzaralı bir mekana Yaz'ı götürür ve cebinden bir kutu çıkarır. Yaz, yüzük olduğunu düşünür fakat gerçekten kutunun içerisindeki yüzük müdür? Yaz Şarkısı bu akşam saat 20:00'de FOX TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.