Kısmet dizisinin tanıtımı yayınlandı

Fox Tv ekranlarında çok yakında başlayacak olan Kısmet dizisinin tanıtımı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Fox TV ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak yeni dizisi Kısmet'in tanıtım teaserı yayınlandı. Kısmet dizisinin başrollerinde Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu paylaşıyor. Kısmet dizisinin yayınlanan tanıtımında Melike, evlenmek üzere olan Doğan'ın nikahını çok havalı bir giriş yapıp engellemesiyle dizinin gelecek ilk fragmanı şimdiden merak konusu. Kısmet dizisinin yayınlanan tanıtımında neler var? Kısmet dizisinin konusu ne? Kısmet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kısmet dizisi ile ilgili merak edilenler...

Kısmet dizisinin tanıtımı yayınlandı

Kısmet dizisinin yayınlanan tanıtımında Melike, evlenmek üzere olan Doğan'ın nikahını basmasıyla Doğan neye uğradığını şaşırır. Eski aşkı olan Melike'nin gelişiyle kafası karışan damat evlenmekten vazgeçer. Gelin ve damat'ın ailesinin yaşadığı skandal sonucunda ne yapacaklarını bilemezler.

Kısmet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Kısmet dizisinin başrolünde Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu paylaşırken dizinin oyuncu kadrosunda; Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen yer alıyor.

Kısmet dizisinin konusu ne?

Kısmet dizisi, mahallenin göz bebeği Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri aşklarını ve nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesini anlatacak. Kısmet Apartmanı’nda başlayan Doğan’ın aşkı, aileler arasındaki sosyal ve statü farklılıkları ile aşıklar birbirine kavuşamaz. Kısmet dizisinde Doğan ve Melike’nin kavuşup kavuşmayacağının yanı sıra, Kısmet Apartmanı sakinlerinin hikayeleri de izleyiciyle buluşacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.