Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı

Star Tv'de yayınlanan Çöp Adam dizisi 07 Haziran 2023 Çarşamba akşamında yayınlanacak 24. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Çöp Adam dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Çöp Adam'da bu akşam ki bölümünde neler olacak? Peri artık herşeyin farkında olup Tamer'i terkedecek mi? İşte Çöp Adam Çöp Adam 24. bölüm fragmanının tüm detayları haberimizde..

Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı

Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Peri, psikiyatriste anlattıklarından sonra hayatının gerçeğiyle yüzleşir ve Tamer'den ayrılma kararı alır. Yalıyı terkeden Peri bir ormanda kafasını dinlemek için gider ama Tamer onu yalnız bırakmaz. Peri, geçmişte mahsene kapatılmasının hesabını sorar. Meryem ise bir yemek organize eder ve tüm sevdiklerini bir şekilde toplar. Yavuz'a evlenme teklifi edecek olan Meryem ise babası Bülent'in sözlerine tepki gösterir. Yavuz evlenme teklifini kabul eder. Seko ve Berrin'in arası iyi gibi görünse de aslında Berrin'in mesafeli davranması, Seko'yu içten içe üzer. Peri arkadaşıyla bara içmeye gittiği sırada hamile olduğu şüphesi herkesi tedirgin eder. Test yaptıran Peri sonunda hamile olduğu kesinleşir. Tamer'e bu haberi vermek için yanına gider ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.