Kraliçe dizisi final bölümü fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Kraliçe, 11. bölüm ile ekranlara veda ediyor.

Necdet Oktay Apaydın- Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Kraliçe, 11. bölüm ile ekranlara veda ediyor. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı dizi yeni başlamış olmasına rağmen tutulmaması gerekçesiyle yayından kaldırılma kararı almıştı. Peki dizinin son bölümünde neler olmuştu? Kraliçe dizisinin final bölümü fragmanında ne olacak? Detaylar haberimizde..

Kraliçe dizisi final bölümü fragmanı yayınlandı

Gaye, Ateş için Deniz'e savaş açar ve Deniz'i tehdit eder. Deniz ise Gaye'yi ciddiye bile almaz. Gaye ise o sırada boş durmaz ve Ateş ile yaşamanın planlarını yapar. Yeni bir hayata başlamak isteyen Deniz, Ateş'i süründürmekte de kararlıdır. Narin'in isteğine kavuşur ve köşkten hisse verilir. Ali ve Aslan'ın öğretmenine açılır ve duygularını itiraf eder. Öte yandan Deniz ve kardeşleri çiftliği ayağa kaldırıp beraber temiz bir sayfa açmak için el ele verirler.

Kraliçe dizisi 10.bölüm'de neler olmuştu?

Deniz tüm gerçeklerle yüzleşmiştir. Artık Ateş'e savaş açar. Mahir’e boşanmak istediğini söyler; ama o sırada intikam almak ister. Ateş için düzenleyeceği partide Ateş ve Gaye’yi rezil edecektir. Hiçbir şeyden habersiz olan Ateş, İstanbul’daki büyük bir kulüpten teklif alır. Her şey sonunda istediği gibi gitmektedir. Oğlu Aslan’ı, Narin’e vermemek için onu kaçıran Ali, Aslan’la kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde saklanacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.