Starbucks'tan sonra şimdi de Zara'yı protesto ettiler

Starbucks'tan sonra şimdi de Zara'yı protesto ettiler
Bir grup genç, geçtiğimiz günlerde olay yaratan koleksiyon nedeniyle Zara markasının bir mağazasında protesto düzenledi.

Filistin'de yaşanan katliamların ardından Türkiye'nin dört bir yanında İsrail'e destek veren markalara protestolar sürüyor. Geçtiğimiz günler yeni koleksiyon adı altında çekim yakan ve sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaşan Zara giyim markası, protestoların yeni hedefi oldu.

Ellerinde kefenli bedenler ve tabutlarla dikkat çekmişlerdi

Zara'nın "yeni sezon koleksiyonu" adı altında yayınladıkları çekimlerde mankenlerin ellerindeki kefenli bedenler ve tabut figürleri "Filistin'deki ölenlerle dalga geçiliyor" yorumlarını yapılmıştı. Ünlü giyim markasına dünyanın pek çok kentinden tepkiler sürerken, İstanbul'da bulunan bir Zara mağazasında bir grup genç markayı protesto etti.

Mağazaya kanlı kefenler ve sedyelerle gelip protesto ettiler

Bir grup genç Filistin bayrağı açıp, konuşma yaptı. Ellerindeki sedyeleri ve oyuncak bebekleri yere koyarak temsili bir cenaze töreni sergileyerek yaşanan katliama "Sessiz kalmayın" çağrısı yapıldı. Yaşanan o anlarda mağazadaki müşteriler "Helal olsun" diyerek gençlere destek verdi.

İşte Zara mağazasında yaşanan o anlar..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.