Uçakta seyahat ederken koltuğu tekmeleyen çocuğu uyarınca bakın neler oldu?

Uçakta seyahat ederken koltuğu tekmeleyen çocuğu uyarınca bakın neler oldu?
Uçakta seyahat ederken arka koltuktaki çocuk, öndeki koltuğu tekmelemeye başladı. Durumdan rahatsız olan adam çocuğu kibarca uyardı fakat çocuğun annesiyle bir anda tartışma başladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Annesinin çocukla ilgisizliği ve uçakta seyahat eden başka bir yolcuyu rahatsız etmesi ile tartışma yaşandı. Bir çocuk uçakta sıkılmaya başlayınca önündeki koltuğu tekmelemeye başladı. Ön koltukta oturan kişi tekmelerden rahatsız olunca çocuğu kibar bir dille "Eğleniyorsun değil mi?" diye sordu. Çocuğun koltuğu tekmelemeye devam etmesi üzerine annesine yönelen adam çocuğu uyarmasını istedi.

Annenin adama tavrı tartışmayı iyice alevlendirdi

Çocuğun annesinin adama "Bir çocukla daha önce uçakta 3 saat seyahat ettiniz mi?" diye soru sordu. Ardından telefonuyla uğraşmaya devam etti. Çocuğun tekmelere devam etmesi sürerken annenin ilgisizliği ve çocuğunu uyarmaması kameraya yansıdı. Adam'ın sonrasında anneye dönüp annelik kitabı okumasını tavsiye etmesiyle tartışma büyümeye başladı. Kabin memurlarının araya girmesiyle tartışma son buldu. Çekilen bu videoda viral olurken izleyenler ikiye bölündü. Kimi anneyi kimi ise tekmelerden rahatsız olan adamı haklı buldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.