Yalı Çapkını yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni sezonun ilk tanıtımı yayınlandı.

Star TV'nin Cuma akşamları izleyicilerini ekrana kilitleyen dizisi Yalı Çapkını, yeniz sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin merakla beklenen yeni sezonunda Seyran ve Ferit'in sonu ne olacak? 2 aşık sonunda birbirine kavuşacak mı? Tarık dizinin sezon finalinde kimi vurmuştu? Diziye kim veda edecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon tanıtımına dair tüm detaylar haberimizde..

Yalı Çapkını yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonundaki tanıtımında Seyran ve Ferit'in düğünü ile başlayacak. Dizinin hayran kitlesinin merakla beklediği yeni bölümde Seyran ve Ferit görkemli bir törenle yeniden evlenecek. Çiftin mutlu anları ise yeni sezonda damga vuracak. Dizinin yeni sezonunda Seyran ve Ferit'in bebekleri olacak.

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin merakla beklenen yeni sezonu çok yakında seyircisi ile buluşacak. Tahminlere göre Eylül ayı sonunda dizinin ekranlara yeniden dönmesi bekleniyor.

Yalı Çapkını sezon finalinde ne olmuştu?

Abidin, Suna'nın Saffet ile zorla evlendirildiğini öğrenir ve perişan olur. Başını alıp şehri terk eder. Seyran ise babasının zoruyla Hattuç ve Tarık ile Gaziantep'e geri gönderilir. Bunu duyan Ferit, Seyran'ın peşine düşer. Seyran'a gönderdiği baklava ile mesaj yollar ve Vakkas Usta'nın baklava atölyesinde ilk tanıltıkları yere çağırır. Birlikte kaçma planları yapan Seyran ve Ferit, dizinin sezon finalinde Tarık'a yakalanır ve silah ateş alır. Dizinin sezon finalinde kimin vurulduğu ise tam olarak bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.