Yasak Elma final bölümü 2. fragmanı yayınlandı

Fox TV'in Pazartesi akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yasak Elma 05 Haziran'da yayınlanacak final bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Fox TV'in Pazartesi akşamları en çok izlenen dizisi Yasak Elma final bölümü ile son kez ekranlara geliyor. 05 Haziran 2023 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin 2. fragmanında neler oluyor? Yayınlanan fragmanda kimin öldüğü belli oluyor. Yasak Elma'nın ilk fragmanında neler olmuştu? Tüm detaylar ile haberimizde..

Yasak Elma final bölümü 2. fragmanı yayınlandı

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yıldız, Murat Aygen, Melisa Doğu'nun paylaştığı Yasak Elma dizisinin 177. final bölümü tanıtımında 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin final bölümüne sürpriz bir oyuncu dahil oluyor. Yasak Elma'nın final bölümüne oyuncu İsmail Demirci konuk olacak. İsmail Demirci, kuyumcu sahibi bir patronu canlandıracak. Ender kuyumcudan ürünleri denediği sırada tanışacak. Yıldız ise tesadüfen çarpışma neticesinde tanışmış olacaklar. Ender ve Yıldız ise konuk oyuncuya dizide aşık olacak. Final sahnesinde ise bir partide bu üçlünün karşılaşması ise izleyenleri güldüreceğe benziyor. Bu durumu birbirlerinden saklayan ikili finalde neler yaşayacak şimdiden merak konusu..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.