Yüksek sesle müzik dinledi, kendisini uyaran kadını öldürmekle tehdit etti

Yüksek sesle müzik dinledi, kendisini uyaran kadını öldürmekle tehdit etti
Toplu taşımada yüksek ses ile müzik dinleyen bir kişiyi uyarınca olanlar oldu. Duruma sinirlenen genç müzikten rahatsız olan kadına dedikleri ise şoke etti.

İstanbul'da metrobüste yolculuk eden bir kişi yüksek sesli müzik dinleyince başka bir yolcu da durumdan rahatsız olarak müzik dinleyen genci uyardı. Müzik dinleyen kişinin söyledikleri ise metrobüste bulunan herkesi şoke etti.

"Babama acımamışım sana hiç acımam"

İstanbul Söğütlüçeşme metrobüs seferinde meydana gelen olayda erkek yolcu yüksek sesli müzik dinlediği sırada bir kadın yolcu tarafından uyarı aldı ve sonrasında olanlar oldu. Erkek yolcu duruma sinirlendi. Genç, "Müziği son ses açacağını ve hadi karış karışabiliyorsan. Ağzını aç dua et. Cezaevinden yeni çıktım benim başımı belaya sokma. Kendi babama acımadım sana hiç acımam" dedi.

Diğer yolcular araya girip genci sakinleştirmeye çalıştı

Erkek gencin bu sözleri üzerine kadın yolcu "gerizekalı" diyince ortalık karıştı. Erkek yolcu duruma sinirlendi ve yerinden kalkarak kadının üzerine yürümeye başladı. Metrobüsteki diğer yolcular ise yüksek seste müzik dinleyen erkek yolcuyu sakinleştirmek için uğraştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.