11 Ekim Günlük burç yorumları 'Haksızlık Yapmadığınızdan Emin Olun'

11 Ekim Günlük burç yorumları 'Haksızlık Yapmadığınızdan Emin Olun'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Mars'ın burç değiştirmeye hazırlandığı bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. İş ortamınızda huzur hakim olacak. Üretken ve yaratıcı olacaksınız. Sağlığınız gündemde olacak. İkili ilişkilerinizde tartışmalara açık bir süreç.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Sevdiklerinize güven vereceksiniz. Çocuğunuzla keyifli bir aktivite yapabilirsiniz. Sakin ve yardımsever enerjinizle ışık saçacaksınız. Sorumluluklarınızı dengeye oturtmakta zorlanacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Aile meseleleriniz çözüme kavuşabilir. Beklenmedik finansal kaynak elinize ulaşacak. Çocuğunuzla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Spor kazalarına temkinli olun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirecek bir kurs, atölyeye katılabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkacaksınız. Bir projeye dahil olabilirsiniz. Ev ortamında huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Başak burcunda ilerleyecek. Kazançlarınız artacak. Konfor arayacaksınız. Yakın çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Yarım kalan projelerinize enerjinizi verin.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Başak burcunda ilerleyecek. Çalışkan ve disiplinli enerjinizle projelerinizde başarı kazanacaksınız. Yurt dışından haberler alabilirsiniz. İdeallerinizin peşinden gidin. Harcamalarınız artabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Manevi anlamda huzurlu ve sakin bir gün geçireceksiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanın. Sakarlıklara karşı aceleci davranmayın.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınıza yardımınız dokunabilir veya siz de yardım görebilirsiniz. Ekip çalışmalarında zekanızla öne çıkacaksınız. Geçmiş aşk ilişkileriniz kendini hatırlatıp problem yaratabilir. Beklenmedik düşmanlıklara temkinli olun.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Kariyerinizde başarı kazanacaksınız. Üretkenliğiniz bolluk bereket kapısını aralayacak. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Başak burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Çocuğunuzla keyifli bir plan yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle parlayacaksınız. Kariyerinizde imaj kaygısı yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Başak burcunda ilerliyor. Başkalarından finansal destek görebilirsiniz. Kredi desteği, miras, tazminat gibi kaynaklar elinize geçebilir. Psikolojik anlamda güçlü ve kontrollü hissedeceksiniz. İnançlarınızı güçlü tutup yapabileceklerinize inanın.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Partnerinize olan güveniniz artacak. İşbirliği kurabilir, teklif alabilirsiniz. Borçlarınızı dengeye oturtmakta zorlanacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.