11 Kasım 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

11 Kasım 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 11 Kasım 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 11 Kasım 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 11 Kasım Pazar Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

11 Kasım 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

11 Kasım 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Ay bilinçaltınızın yoğun çalışmasına neden oluyor. Kafanızda her zaman uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, çevrenize kendinizi sevdirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz işlerde başarılı olacaksınız.

11 Kasım 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Sizin sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman oldukça karamsarlaşıyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyor. Bugün buna benzer bir durum içinde olabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla kişiselliğinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gün.

11 Kasım 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

11 Kasım 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken alıngan ve olaylardan çabuk etkilenen bir yapıya sahip olmanıza neden oluyor. Kişisel fikirlerinize ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Kendi şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizde özgürce davranacaksınız. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

11 Kasım 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Bugün disiplinli yönlerinizin size kazandıracağı karizmaya karşı ,bazı değişimlere de hazır olun. Şartlarınızı zorlayacaksınız.

11 Kasım 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Duygusal konularda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, Yay'da ilerliyor ve özgürce ve rahat düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. Bugün, iş hayatınızla ilgili pratik yönleriniz ön plana çıkarken, rahatladığınızı göreceksiniz.

11 Kasım 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek dostlarıyla iletişim kurma yoluna gideceklerdir. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içinde olacaksınız.

11 Kasım 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz. Bugün aktif yönlerinizi kullanabileceğiniz alanları seçiyorsunuz. Haklı olduğunuz konuların üzerine gideceksiniz.

11 Kasım 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:
Dış yapınızdan neşeli gibi görünmenize rağmen, dışa yansıyan yüzünüzde rahat bir ifade var. Bu yönünüzü bilmeyenler için tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bir gün olacak. Fakat dikkatli olmalı ve vücudunuzu güçlendirmelisiniz. Fazla hareketli olmaktan yorgun düşüyorsunuz.

11 Kasım 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için seçimleriniz de bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün birçok kombinasyon çalışmalar içinde olmanıza rağmen iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz, çevrenizde merak konusu olabilir. Fakat siz, olayların farklı yönlerini düşündüğünüz için, hemen çözüm üretebiliyorsunuz.

11 Kasım 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Ay'ın konumu maddesel konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür'ün Yay'da olması sizin pratik düşüncelerle hareket etmenizi sağlayacak. Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda üstün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kolay bir şekilde kullanacağınız için haksızlıklar karşısında tepkili olabilirsiniz.

11 Kasım 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Huzursuz ortamlardan uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi çok daha iyi yansıtabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum