13 Eylül Günlük Burç Yorumları

13 Eylül Günlük Burç Yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Sabah saatlerinde 8.18’e kadar keyifsiz hissedebilirsiniz. 8.18 sonrası Ay Başak burcuna geçiyor. İş hayatınız, sağlığınız, günlük sorumluluklarınız öne çıkacak. Öğle saatlerinde sağlığınız ve sorumluluklarınız nedeniyle karamsar hissetseniz de akşam yakın çevrenizden sorunlarınıza destek bulabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

8.18’e kadar yatağınızdan çıkmayı istemeyebilirsiniz. 8.18 sonrasında aşk hayatınız, çocuk, hobileriniz odak noktanız olacak. Öğle saatlerinde duygusal bir yalnızlık hissedebilirsiniz ama akşam saatlerinde özel hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edecek ve anlaşılacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

8.18’e kadar zihniniz dağınık olabilir. Saat 8.18 sonrası aile, yuva ve eviniz gündeminizde olacak. Öğle saatlerinde ailenize karşı sorumluluklarınız kariyer projelerinizden alıkoyabilir. Akşam saatlerinde aile içi iletişim sorunları çözülecek.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sabah saat 8.18 sonrası odağınız yakın çevrenize çevrilecek. Proje, seyahat, kardeş, kuzenleriniz, eğitim ve ticari meseleler gündeminizde olacak. Öğle saatlerinde yakın çevrenize olan sorumluluklarınız planlarınızı gerçekleştirmenize engel olabilir. Kardeşlerinizle bir soğukluk hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha kolay organize olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sabah 8.18’e kadar enerjinizi nereye odaklayacağınızı bilemeyebilirsiniz. 8.18’den sonra kazançlarınız ve konforunuz önem kazanacak. Öğle saatlerinde harcamalarınız artabilir. Akşam saatlerinde maddi imkanlarınızı genişletmek için alternatif yollar arayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sabah 8.18 sonrasında sabırlı ve pratik olacaksınız. Hayatınıza odaklanıp hedefleriniz için üreteceksiniz. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde soğukluk hissedebilirsiniz. İş projelerinizde emeklerinizin karşılığını göremediğinizi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlığınız, yakın çevreniz ve fikirlerinizle meşgul olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sabah saatlerinde plan program yapmakta zorlanabilirsiniz. 8.18 sonrasında kendi içinize dönecek. Sağlığınız, korkularınız ve geçmiş mevzularla ilgileneceksiniz. Öğle saatlerinde içten içe bir şeye üzülebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır ertelenen bir konu çözülmek üzere konuşulabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili organize olamayabilirsiniz. 8.18 sonrası arkadaşlarınız, projeleriniz, toplantı ve kalabalık ortamlar odak noktanız olacak. Öğle saatlerinde arkadaşlarınız ve kendiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde yeni bir ekip çalışmasının hazırlıklarını yapacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Sabah saatlerinde projelerinizi planlamakta zorlanacaksınız. 8.18 sonrası kariyeriniz gündeminiz olacak. Öğle saatlerinde otorite figürleriyle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Kariyerinize verdiğiniz emeklerin aileniz tarafından kutlanmadığını hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde iş projelerinize odaklanacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sabah saatlerinde endişeli ve kaygılı hissedebilirsiniz. 8.18 sonrası akademik ve yurt dışı projeleriniz önem kazanacak. Öğle saatlerinde projeleriniz ve seyahatlerinizde birtakım engellerle karşılaşsanız da akşam saatlerinde kuracağınız kontaklarla destek göreceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sabah saatleri iletişim sorunlarına açık olmakla birlikte 8.18 sonrası odak noktanız finansal konular olacak. Borç, nafaka, tazminat ve ortaklıklar gündeminizde ve akşam saatlerinde maddi konularda iletişim trafiğiniz artacak.

Balık ve Yükselen Balık

Sabah saatleri günlük plan programınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz ama 8.18 sonrası proje ve ikili ilişkilerinizi düzene oturtacaksınız. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde biraz mesafe hissetseniz de akşam saatleri iletişim trafiğiniz artacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.