Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Yengeç

Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Yengeç
Yükselen burcunuz evlilik evinizle karşılıklı konumlanmıştır. Yükselen burcunuzdan evliliğinizle ilgili ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Doğum haritalarında aşk ve evlilik farklı potansiyellerle değerlendirilir. Erkek haritalarında beğendiği ve aşk yaşayacağı kadın tipi Venüs iken evleneceği kadın evlilik alanı, o alanın yöneticisi ve Ay ile temel düzeyde anlaşılır. Kadın haritalarında beğendiği erkek Mars iken evleneceği kişi Güneş ve 7. evi kesen burç/o alanın yöneticisi şeklinde temel düzeyde anlaşılır.

Partnerinizi ve uzun süreli birlikteliklerinizde arzuladıklarınızı 7. ev temsil eder. Bir diğer adıyla evlilik evi olan 7. ev evlilik ve uzun süreli ilişkilerinizde beklentilerinizi gösterir. Evlenme potansiyelinizi ve evleneceğiniz kişinin özelliklerini temel düzeyde 7. evinizden öğrenebiliriz. Uzun soluklu birlikteliğinizi gösteren alanı hangi burç kesiyorsa o burcun niteliğindeki kişilere çekilme ihtimaliniz artar. İlişkinizde o burcun ve yöneticisinin kalitesi önemlidir. 7. eviniz yükselen burcunuzun zıt burcudur. Uzun süreli birlikteliklerde arzularınızı, çekildiğiniz kişileri evliliğinizin temellerinin ne üzerine kurulu olacağını temel anlamda yükselen burcunuzdan öğrenebilirsiniz.

Yükselen Yengeç

Yükselen Yengeç burcunun evlilik evini Oğlak burcu keser. Yükselen Yengeç burcu sorumluluk sahibi, lider, imaj sahibi ve çalışkan kişilere ilgi duyar. Kendinden yaşça büyük veya olgun tavırda kişilerle ilgilenebilir. Mantıklı, kararlı ve kariyerine önem veren kişilerle birliktelik yaşamak ister. Patronu veya iş ortamında tanıştığı biriyle olabilir. Yükselen Yengeç burcu ciddi birliktelik insanıdır. Partneriyle ilişkisi toplum tarafından görülsün duyulsun ister.

Yükselen Yengeç burcunun ciddi birlikteliğinde kuralları vardır. Geleneksel bir ilişki yaşar. Bir ilişkinin sorumluluğunu rahatlıkla alır. Partnerine karşı otoriter olabilir. Partnerini ciddiye alır ve ona mantıklı tavsiyeler verir. Partneriyle birlikte iş kurabilir ve geleceğini garantiye almak ister. 7. Evini Oğlak burcu kesen Yengeç burcu resmiyet ister ve evliliğe yakındır. Evliliğinin temelleri maddiyat güç, sorumluluk, mantık ve fiziksel uyum üzerine olsun ister.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.