Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Boğa

Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen Boğa
Yükselen burcunuz evlilik evinizle karşılıklı konumlanmıştır. Yükselen burcunuzdan evliliğinizle ilgili ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Doğum haritalarında aşk ve evlilik farklı potansiyellerle değerlendirilir. Erkek haritalarında beğendiği ve aşk yaşayacağı kadın tipi Venüs iken evleneceği kadın evlilik alanı, o alanın yöneticisi ve Ay ile temel düzeyde anlaşılır. Kadın haritalarında beğendiği erkek Mars iken evleneceği kişi Güneş ve 7. Evi kesen burç/o alanın yöneticisi şeklinde temel düzeyde anlaşılır.

Partnerinizi ve uzun süreli birlikteliklerinizde arzuladıklarınızı 7. ev temsil eder. Bir diğer adıyla evlilik evi olan 7. ev evlilik ve uzun süreli ilişkilerinizde beklentilerinizi gösterir. Evlenme potansiyelinizi ve evleneceğiniz kişinin özelliklerini temel düzeyde 7. evinizden öğrenebiliriz. Uzun soluklu birlikteliğinizi gösteren alanı hangi burç kesiyorsa o burcun niteliğindeki kişilere çekilme ihtimaliniz artar. İlişkinizde o burcun ve yöneticisinin kalitesi önemlidir. 7. Eviniz yükselen burcunuzun zıt burcudur. Uzun süreli birlikteliklerde arzularınızı, çekildiğiniz kişileri evliliğinizin temellerinin ne üzerine kurulu olacağını temel anlamda yükselen burcunuzdan öğrenebilirsiniz.

Yükselen Boğa

Yükselen Boğa burcunun evlilik evini Akrep burcu keser. Yükselen Boğa burçları cazibeli, zeki ve karizmatik kişilere çekilir. Güçlü ve çekici kişilerle derin bağlar kurmak isteyebilir. Yükselen Boğa burcunun ciddi birlikteliklerden beklentisi fiziksel uyum ve derin duygusal bağlardır. Birlikte maddi güç kazanmayı ve yoğun duygusal birliktelik kurmayı isteyebilir.

Uzun soluklu ilişkilerde sahiplenici ve kıskançtır. Şüpheci ve sorgulayıcı bir partnerdir ve bağlandığında kopamaz. Bir tartışıp bir barışan çiftlerden olurlar. Evlilik evini Akrep kesen Yükselen Boğa burçları genelde uzun süreli birlikteliklerinden kopamaz. Belli bir zaman sonra partnerine karşı bağımlılık geliştirebilme potansiyeli vardır. Bu nedenle evlilik ona yakındır ama evlenmese bile partnerine sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Evliliğe yakın Boğa burçları evliliğinin temelleri güç, maddiyat, cinsel uyum ve derin duygusallık olsun isterler.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.