Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen İkizler

Evliliğinizin sırrı Yükselen burcunuzda saklı: Yükselen İkizler
Yükselen burcunuz evlilik evinizle karşılıklı konumlanmıştır. Yükselen burcunuzdan evliliğinizle ilgili ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Doğum haritalarında aşk ve evlilik farklı potansiyellerle değerlendirilir. Erkek haritalarında beğendiği ve aşk yaşayacağı kadın tipi Venüs iken evleneceği kadın evlilik alanı, o alanın yöneticisi ve Ay ile temel düzeyde anlaşılır. Kadın haritalarında beğendiği erkek Mars iken evleneceği kişi Güneş ve 7. Evi kesen burç/o alanın yöneticisi şeklinde temel düzeyde anlaşılır.

Partnerinizi ve uzun süreli birlikteliklerinizde arzuladıklarınızı 7. ev temsil eder. Bir diğer adıyla evlilik evi olan 7. ev evlilik ve uzun süreli ilişkilerinizde beklentilerinizi gösterir. Evlenme potansiyelinizi ve evleneceğiniz kişinin özelliklerini temel düzeyde 7. evinizden öğrenebiliriz. Uzun soluklu birlikteliğinizi gösteren alanı hangi burç kesiyorsa o burcun niteliğindeki kişilere çekilme ihtimaliniz artar. İlişkinizde o burcun ve yöneticisinin kalitesi önemlidir. 7. Eviniz yükselen burcunuzun zıt burcudur. Uzun süreli birlikteliklerde arzularınızı, çekildiğiniz kişileri evliliğinizin temellerinin ne üzerine kurulu olacağını temel anlamda yükselen burcunuzdan öğrenebilirsiniz.

Yükselen İkizler

Yükselen İkizler burcunun evlilik evini Yay burcu keser. Yükselen İkizler burcu kültürlü, bilge ruhlu ve eğlenceli kişilere çekilirler. İyimser ve sportif kişiler ilgisini çeker. Neşeli, iletişim becerisi yüksek, idealist, gezmeyi tozmayı seven ve olgun karakterlerle uzun süreli birliktelik yaşamayı ister. Yabancı veya kendinden uzakta yaşayan bir karaktere ilgi duyabilir. Yükselen İkizler burcunun ciddi birlikteliklerden beklentisi zihinsel uyum, arkadaşlık ve özgürlüktür. Partneriyle birlikte eğlenmek, kendilerini geliştirmek ve derin sohbetler etmeyi isteyebilir.

Ciddi ilişkilerde derinleşir ve iyi bir arkadaştır. Özgür ruhlu ve neşeli bir partnerdir. Partnerini sıkmaz. Hem iyi bir dost hem de derin bir aşk yaşayan çift olurlar. Partneriyle birlikte uzun seyahatlere gider. Birlikte atölye çalışmaları ve seminerlere katılır, sinema filmlerini kaçırmazlar. Evlilik evini Yay burcu kesen Yükselen İkizler burçları özgürlüğüne düşkün olduğu için ilişkisine bağımlı değildir. Sosyal yaşantısında aktif olmaya devam eder. Partneri de arkadaşlarıyla etkileşim halinde olsun ister. Genelde evliliğin aşkı öldüreceğini düşünür ve evliliğe uzak kalabilir. Yükselen İkizler evlenirse evliliğin temelleri özgürlük, arkadaşlık, gelişim ve bereket olsun ister.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.