Evlenecekler buraya! Nikah tarihinizi gökyüzüne göre seçin

Evlenecekler buraya! Nikah tarihinizi gökyüzüne göre seçin
Evlilik tarihine karar veremeyen çiftlere Eylül, Ekim ve Kasım ayında seçebilecekleri nikah günlerini belirledik.

Bu tarz önemli günleri bireysel haritanıza uygun seçmeniz gerektiğini hatırlatalım. Gökyüzünde aşk ve evlilik adına güzel etkileşimlerin olduğu tarihler...

Eylül ayının yarısı Merkür Retrosu ile geçiyor. Merkür Retrosu'nda önemli işlere başlamanız veya imza atmanız önerilmez. 17’si itibariyle bitecek Merkür Retrosu'ndan sonra 21 Eylül ilk değerlendirebileceğiniz tarih.

21 Eylül günü Ay Yay burcunda ilerleyecek. Aşk gezegeni Venüs ile olumlu etkileşimde içinde olacak; özgür sınırları olan, iletişim kuvvetli olduğu, bol bol seyahat edebileceğiniz bir evlilik olabilir. Mars’ın aldığı etkiler nedeniyle zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir.

23 Eylül günü Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Güneş evlilik burcu Teraziye geçecek. Aşk hayatınızı şifalandıracak destekleyici etkiler mevcut. Evlilik güven, sadakat, sorumluluk, bolluk ve bereket temelleri üzerine kurulabilir. Birlikte mal mülk edinebilirsiniz. Mars’ın aldığı etkiyle birbirini harekete geçirmeye zorlayan bir evlilik olabilir.

20 Ekim günü Ay Oğlak burcunda. Aşk ve bolluk göstergeleriyle olumlu görünüm kuracak. Evlilik aşk, bereket, güven ve sadakat üzerine kurulabilir. Dış dünya tarafından güçlü bir birliktelik olarak görünebilir. Çift birlikte finansal güç kazanabilir. Güneş ve Merkür’ün aldığı etkiler partneriniz üzerinde baskı kurmaya çalışmanıza neden olabilir.

24 Ekim günü Ay Balık burcunda ilerleyecek. Evlilik duygular ve romantizm üzerine kurulabilir. Sorumluluk almaya hevesli olacaksınız. Çift duygularını rahatlıkla birbirine dile getirebilir ve birbirlerine anlayışlı olurlar. Aralarındaki iletişim sağlam ve kalıcı olur.

14 Kasım günü Ay Yay burcunda seyahat edecek. Çift birbirinin duygularını çok iyi anlar. Aralarında iletişim ve arkadaşlık çok güzeldir. Hem iyi bir sevgili hem de iyi bir arkadaşlık bulabilirsiniz. Evlilik özgür, bol seyahat edilen, entelektüel temeller üzerine kurulacaktır. Güneş ve Mars’ın aldığı etki nedeniyle zaman zaman ani tartışmalar çıkabilir.

19 Kasım günü Ay Kova burcunda ilerliyor. Yeniliklerle dolu bir evlilik olabilir. Evlilik arkadaşlık ve özgür alanlar üzerine inşa edilecek. Sosyal ve birbirine akıl hocalığı yapan bir çift olabilirsiniz. Zaman zaman duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.