Akrep burcunun merak edilen aşk hayatı

Akrep burcunun merak edilen aşk hayatı
Akrep burcu Mars ve Pluton etkisi altındadır. Güçlü ve karizmatik Akrep burcunun merak edilen aşk hayatının detayları...

Akrep burcu Mars ve Pluton etkisi altındadır. Güçlü ve tutkuludur. Gizemli ve stratejik karakterlerdir. Tutkularının peşinden gözünü karartıp gider. Yaşam enerjisini eylem gücü ve cinsellikten alır. Karizmatik kişiliklerdir. Şüpheci ve sorgulayıcı yapısı kıskançlığa neden olur. Cazibeli, güçlü ve keskin zekaya sahip tiplerden hoşlanırlar. Maddi dünyada da güçlü olan kişiler ilgisini çeker. Cinsellik her ne kadar önemli olsa da duygularını da derin yaşarlar. Hem tutkularına hem de duygularına hitap eden bir ilişki yaşamayı ister. Eylem enerjisi yüksek olduğundan beklemez istediği kişiyi etkileyene kadar durmaz. Ama öncesinde sizi gizlice takip edip hakkınızda fikir edinecektir.

Akrep burçları kolay aşık olmaz. Güven sorunu yaşayan Akrep burçlarının karşısındakine vakit ayırmaları zaman alır. İlişkideyken bile partnerlerine tam anlamıyla güvenmezler. Her zaman bir açık kapıları vardır. Akrep burcuyla ilişki sabır sınavı verdirir.

Mars ve Pluton etkisi altındaki burçlar partnerine tutkulu ve bağımlı bir ilişki yaşatır. Partneri için göze alamayacağı şey yoktur. Eylem gücü yüksek olduğu için partnerine çok verici olur. Cinsel dürtüleri güçlü olan bu burcun aşkı takıntılı ve saplantılı olabilir. Partnerini kolaylıkla etkisi altında alır. Bazen keskin zekasıyla manipüle ettiği de olur. “Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk” sözleri tam olarak Akrep burçlarını anlatır.

Akrep burçları kıskanç ve sahiplenicidirler. Partnerini kıskanır, her an bunu mesele haline getirebilir. Çoğu Akrep burcu ilişkisini gözlerden uzak yaşar. Yoğun korku ve kalıp düşüncelere sahip Akrep burcu partnerine kriz yaşatabilir. Ona telefon ve sosyal medya şifrenizi vermenizi isteyecektir. Zaten dedektif ruhu sayesinde gizli gizli sizin özel alanlarınıza girip her detayı öğrenebilir.

Akrep burcu partneriyle her an birlikte vakit geçirmek ister. Her sırrını bilmek ve neredeyse onun hayatının yönlendiricisi olmayı isteyebilir. Birlikte polisiye filmi izlemeyi veya kimsenin giremediği yerlere gitmeyi cazip bulabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.