Yay burcunun merak edilen aşk hayatı

Yay burcunun merak edilen aşk hayatı
Yay burcu Jüpiter tarafından yönetilir. İyimser Yay burçlarının merak edilen aşk hayatının detayları...

Yay burçları Jüpiter tarafından yönetilir. Jüpiter etkisi altındaki Yay burçları iyimserlerdir. Umutlu ve inançlıdır. Eline attığı her şeyi güzelleştirip büyütür. Hayata bolluk ve bereketle bakarlar. İyi ahlaka ve adaletli olmayı önemserler. Neşeli ve enerjiktirler. Farklı yerler gezmeyi, farklı kültürleri öğrenmeye meraklıdırlar. Onların aklı fikri uzaktadır. İnanç ve felsefeye ilgilidirler. Genel kültürü yüksektir. Ateş elementi grubunun üyesi olan Yay burcu cesur ve ataktır. Bilge ruhlu kişileri merak eder. Farklı deneyiler yaşamaya açık biriyle olmaktan hoşlanır. Yabancı ya da kendinden uzakta biri onu cezbeder. Onun aşkı arkadaşlıkla karışık coşkulu duyguların derin bir paylaşımıdır.

Eğlenceli Yay burcu maceracı bir aşıktır. En iyi arkadaşı partneri olsun ister. Partnerinin hayatında yol gösterici rolündedir. Rehberliğiyle ufkunu genişletir. Partnerinin yüzünü güldürmeyi ister. Partnerine değişik deneyimler yaşatmayı sever. Coşkulu duyguların insanı olan yay burcu şıpsevdidir de ama bir sevdiğinde ilişkiyi derinleştirmeden bırakmaz. Her zaman heyecana açık olmalısınız. Yarın ne olacağını bildiği bir ilişki onu heyecanlandırmaz. Farklı arayışlara girebilir.

Yay burcu hayatındaki sorunlara karşı olduğu gibi ilişkisinde de sorunlara pozitif yaklaşır. Partnerini mutlu etmeye ve onun için dünyaları önüne sermeye hazırdır. Özgür ruhlu olan Yay burcu özgürlüğünün kısıtlanmasını istemez aynı saygıyı partnerine de gösterir. Sosyal Yay burcu partnerini arkadaşlarıyla tanıştırmayı ister. Partnerinin arkadaşlarıyla da arkadaşlık etmeyi ister. Yay burcuyla ilişkinizde adil davranışlar görürsünüz.

Yay burcu partneriyle birlikte derin sohbetler etmeyi, felsefe yapmayı, seyahat etmeyi çok sever. Kendilerini geliştirecek kurs veya seminerlere katılabilirler. Konser gibi eğlenceli ortamlara gitmekten keyif alır. Hippi ruhlu Yay burcu ömrü boyunca partneriyle karavanda yaşayabilir. Büyük ideallerini partneriyle paylaşacak ve gerçekleştirmek için oradan oraya koşturacaktır. Hayatın anlamını heyecanla birlikte arayacağınız bir ilişki yaşarsınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.