6 Eylül Günü Alarmınızı Kurun: Merkür Güneş'in Kalbinde

6 Eylül Günü Alarmınızı Kurun: Merkür Güneş'in Kalbinde
Eylül ayında çok özel bir etkileşim olacak. Evrende özel bir enerji alanı açığa çıkacak. Dileklerinizi şimdiden not edin, tüm dilekleriniz kabul olacak.

6 Eylül günü astrolojik açıdan oldukça güzel bir etkileşim meydana gelecek. Merkür Güneş’le belirli bir derece yakınlığında yanık konumdadır. Yanık konumdaki Merkür, vaat ettiği değerleri yerine getirememeye başlar ama Merkür aynı derece aynı dakika Güneş’le etkileşime geçtiğinde artık yanık olmaktan çıkar. Evrende özel bir enerji alanı yaratır. Bu güzel enerji zamanlarında dua edebilir, dileklerinizi dileyebilirsiniz.

raw-merkur-dunya-ile-gunesin-arasindan-gececek-519972685-1280x640.jpg

6 Eylül günü saat 14.05-14.12 arasında oluşacak özel etkileşime Merkür Güneşin kalbinde deriz. Bu etkileşimde Merkür ve Güneş aynı derece aynı dakikada kavuşurlar. Evrende özel bir enerji alanı ortaya çıkar.

merkur-cazimi-1280x640.jpg

Tabi Merkür’ün retro olduğunu da unutmamak gerek, Merkür'ün düz hareketindeki kadar etkili olmasa da çok sık bir araya gelmeyen böyle enerjileri yine de kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.

gunes-sistemi-ayni-hizaya-gelmesi-olayi-yasadi-2-1280x720.jpg

Başak burcunda yaşanacak bu etkileşimde 14.05-14.12 saatleri arasında dilek dileyebilir, dua edebilir, hayvanlara ve ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz.

gunes-merkur-1280x708.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.