En iyi yemek yapan 5 burç

En iyi yemek yapan 5 burç
Bazı burçlar mutfakta harikalar yaratıyor. En lezzetli yemekleri yapan burçlar...

Yengeç

Ay tarafından yönetilen Yengeç burçları sevdiklerinin tüm bakımıyla ilgilenmekten keyif alır. Doğurganlığın ve yaratıcılığın burcu sevdiklerini yedirir içirir, giyim kuşamıyla ilgilenir. Bol bol misafir ağırlar ve mutfağa girdiğinde en uğraştıran lezzetlerin bile üstesinden gelir. Yengeç burçları annesinden kalan tarif defterindeki tarifleri vardır ve misafirlerine o tatları sunar. Mutfak araç gereçlerine de merakı vardır. En yeni yemek takımları ve mutfak aletlerini kaçırmadan alır.

Boğa

Boğa burcu haz ve keyfin gezegeni Venüs tarafından yönetilir. Boğa burcu yemek için yaşayanlardandır. Yemek yemeyi ve yapmayı seven bir burçtur. Hem damak zevki çok gelişmiştir hem de en güzel yemekleri pişirir. Baharat kullanımı iyi bilen Boğa burcu geleneksel yemekleri layıkıyla yapar. Tatlı tariflerinde de başarılılardır.

Terazi

Terazi burcu da Boğa burcu gibi Venüs yönetimindedir. Boğa burçları kadar yemek yemeye düşkünlüğü yoktur ama dünyevi zevklere o da meraklıdır. Terazi burçları eline attığı her yemeği güzelleştirir. Yaptığı her lezzetin tadı, tuzu, yağı ölçülüdür. Aperatif tatları sever ve yapmayı dener. Yaptığı yemekleri sevdikleriyle paylaşır. Misafir seven Terazi burcu masa düzenine ve uyuma takıntılıdır. Misafirlerini çok şık bir masada ağırlamak ve güzel ikramlarda bulunmayı ister.

Akrep

Akrep burçları diğer su grubu üyeleri gibi yaratıcı burçlardır. Dolabındaki malzemeleri değiştirip dönüştürüp bambaşka hale getirebilir. Eksik malzemeyle bile aradığı lezzeti kolaylıkla yakalayabilir. Baharat ve acıyı seven Akrep burçları alıştığı tatları farklı hale kolaylıkla getirebilir.

Balık

Balık burçları Jüpiter etkisinde rahatlık ve bereket temsilcisidir. Balık burcunun sınırları yoktur ve yemek yemeyi de abartabilir. Fazla rahatına düşkündür ve her zaman masadan tıka basa doyarak kalkar. Ayağına beklese de verici olduğundan sevdiklerine yemek yapmak zorunda olabilir. Yaptığında da en farklı tatları o çıkarır. Tatlıya düşkünlüğüyle bilinen Balık burcu bir tabakta tuzluyla tatlının uyumunu yakalamayı da çok iyi becerir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.