İkizler burcunun sağlığı

İkizler burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. İkizler ve Yükselen İkizler burçlarının sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuz da büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burcu Merkür tarafından yönetilen hareketli ve zihinsel açıdan aktif insanlardır. Kolay kolay hastalanmazlar. Hastalandıklarında da onları yatak döşek göremezsiniz. Daima ayaktadır ve gezer dururlar. Hastalandıklarında sinirli olabilirler.

Merkür etkisindeki İkizler burcu el, kol, omuz ve ağız/dil/konuşma rahatsızlıkları yaşayabilirler. İkizler burçları hareketli yapılarından dolayı tıpkı Koç burçları gibi sakarlık yapmaya meyillidir. Elleri ve kollarını abarta abarta kullanan bu burç el, kol, omuz ve parmaklarından darbe almaya açıktır. El ve kollarında küçük sıyrıklar veya morluklara rastlayabilirsiniz. İkizler burçlarının dil, konuşma problemi olabilir veya ağız içi yara oluşumuna açıktır. Akciğer veya solunum rahatsızlıklarına açıktırlar. Sinir sistemini yöneten İkizler burcu hemen gerginleşebilir. Sinirsel rahatsızlıklar yaşayabilirler. Kimileri bu problemden dolayı uyku sorunu yaşayabilirler. Kilo problemi olmamasına rağmen hızlı tüketebileceği yiyecekler nedeniyle sağlık sorunları yaşayabilir. Tansiyon, kan rahatsızlıkları, safra kesesi ya da spor kazalarına karşı temkinli olmalılar.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.