Duygusuz görünen 3 burç

Duygusuz görünen 3 burç
Bazı burçlar bir duvardan farksız oluyorlar. Duygularını çok iyi kontrol eden 3 burç...

Oğlak

Oğlak burcu Satürn etkisi altındadır. Satürn’ün katılığı ve soğukluğu Oğlak burcunun mizacına yansımıştır. Hayatının her alanında mantığıyla hareket eden bu burç duygularını yönetmeyi bırakın genelde üstünü kapatır. Bir nevi robot gibi yaşamayı tercih eder. Mantığının ve aklını dinleyen Oğlak burcu herhangi bir üzücü durumda yüz ifadesini ve beden dilini korur. Siz asla onun ne hissettiğini anlayamazsınız.

Kova

Kova burcu arkadaşlığa değer veren biridir ama konu duygusal durumlara geldiğinde Satürn etkisiyle Oğlak kadar olmasa da kısıtlar. Çünkü duyguları yerine mantığının her zaman onu doğruya götürdüğüne inanır. Geleceğe yönelik her daim umudunu koruyan Kova burcu yaşadığı duygusal veya üzücü durumdan çıkacağını bilir. Her zaman duygularını kontrol eder, kalabalık bir ortamda duruşunu korur.

Başak

Toprak etkisindeki Başak burcu mantık insanıdır. Hayata bakış açısı faydacılık üzerine olan bu burç yaşadığı her durumda önce pratik zekasını devreye sokar. Duygularını da zihninde ölçüp tartan Başak burcu kritik etmeyi sever. Eleştirel bakış açısı duygusallıktan uzak tutar onu. Sorumluluk sahibi ve verici olduğundan duyguların onun için bir önemi yoktur, zaten yapması gerekeni yapacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.