Sürücülüğüne laf edilemeyecek burçlar

Sürücülüğüne laf edilemeyecek burçlar
Bazı burçların aracına gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. En iyi araç süren 5 burç...

Koç

Maceracı Koç burçları araç kullanmayı oyun oynamak gibi görür. Aksiyon sevdiği için arabayı hızlı kullanma pratiğine sahiptir. Kafasına göre hareket eden Koç burcu yalnız araba kullanmayı sever. Keyifsiz hissettiğinde arabasıyla başını alıp gidebilmenin özgürlüğünü yaşar.

İkizler

İkizler burçları Merkür etkisinde el ve kollarını en iyi kullanabilen burçtur. Kıvrak zekasıyla trafikte doğru eylemler yapar. Gezmeyi çok seven İkizler gecenin bir vakti arkadaşlarını toplayıp şehir turu yapabilir. Dikkati çabuk dağılan İkizler burcu, yol boyu yanındakine laf anlatmasını saymazsak gayet de iyi bir sürücüdür.

Aslan

Yönetmeyi seven Aslan burcu direksiyon başında kendini iyi hisseder. Sık sık alışveriş yapmaya çıkan Aslan burcu AVM’lerin sıkışık otoparklarında vakit geçirdiği için park etmede başarılıdır. Yol boyunca aynada kendine bakması dışında onun kurallarının geçtiği yolculukta iyi bir sürücüdür.

Başak

Merkür yönetimindeki diğer burç olan Başak burcu da tıpkı İkizler gibi ellerini ve zekasını trafikte etkin kullanır. Market alışverişi, hastane, veteriner kontrolü derken aracından inemeyen burçlardandır. Detaycı olduğundan herhangi bir hata yapmadan en doğru şekilde yolculuğunu tamamlar.

Yay

Yay burçları Jüpiter etkisi altındadır. Uzun yolculukların insanı olan Yay burcu için trafik kuralları, etik ve ahlak çok önemlidir. Kendi bir yanlış yapmadan ve kendisine de yapılmadan yolculuğunu tamamlamak ister. Özgür ve hippi ruhlu Yay bıraksanız arabada bile yaşayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.