Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Eylül Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları Eylül ayı yorumları... Öncelikle yükselen burcunuzu okuyun.

Koç ve Yükselen Koç

Eylül ayında Mars Terazi burcundaki seyahatiyle ilişki, evlilik ve iş anlaşmalarınızla meşgul olacaksınız. 5 Eylül’den sonra aşk hayatınızda enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. 8 Eylül tarihinde bir kazanç fırsatıyla çok mutlu olabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar iş arkadaşlarınız veya patronunuzla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayacaksanız 17 Eylül sonrasını tercih edin. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, iş proje ve sözleşmeleriniz olacak. Eylül ayının son haftasında keyfi harcamalar yapabilirsiniz. Sallantıda olan bir ilişkiniz varsa kopabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Eylül ayında Mars’ın terazi geçişi nedeniyle iş hayatınız ve sağlığınızla meşgul olacaksınız. 5 Eylül’den sonra aile içinde yaşadığınız sıkıntılar yavaşça azalacak. 8 Eylül tarihinde aşk hayatınızda şans sizden yana olacak. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar aşk hayatınızda inisiyatif almaktan kaçınabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayacaksanız 17 Eylül sonrasında karar verin. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Yaklaşık 1 ay boyunca İş hayatınız, sağlığınız ve rutin işleriniz odak noktanız olacak. Eylül ayının son haftası evinizle ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek. Aşk hayatınızı hızlandıracak. Hobilerinize, çocuğunuza ve mutluluğunuza odaklanacaksınız. 8 Eylül tarihinde aile arasında bir kutlama yapabilirsiniz. Satışa çıkardığınız eviniz alıcı bulabilir. 17 Eylül sonrasında evinize karşı sorumluluklarınızı daha rahat yerine getirmeye başlayacaksınız. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Aşk hayatınızda keyifli bir ay geçireceksiniz. Çocuğunuz ve hobilerinizle ilgileneceksiniz. Eylül ayının son günlerinde bir yakınınızla aniden iletişiminiz kopabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Eylül ayında Mars Terazi burcunda aile içi meselelerle mücadele etmenize neden olacak. 8 Eylül günü bir fikrinizi hayata geçirme şansı yakalayabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar yakın çevrenizle ilişkilerinizi derleyip toparlamaya çalışacaksınız. Yeni bir eğitime katılmak istiyorsanız 17 Eylül sonrasını tercih edin. 23 Eylül sonrasında Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız aile, ev ve yuvanız olacak. Eylül ayının son günlerinde giderleriniz artabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Enerjinizi projelerinize ve kardeşlerinize vereceksiniz. Yolculuklarınız artabilir. 8 Eylül günü sizi çok mutlu edecek bir fırsat yakalayabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar kazançlarınızı kontrolü kaybedebilirsiniz. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız yakın çevreniz, yolculuklar, eğitim, ticaret ve projeleriniz olacak. Eylül ayının son günlerinde kariyerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Kazançlarınızı dengelemeye çalışacaksınız. Harcamalarınız artacak. 8 Eylül günü sizi umutlandıracak bir haber alabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar hayatınızı derleyip toparlayın. 17 Eylül sonrası yeni projelere başlayabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız psikolojiniz, korkular, rüyalar ve geçmiş konular olacak. Eylül ayının son günlerinde beklenmedik olaylar planlarınızı değiştirebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Eylül ayında Mars sizin burcunuzda seyahat ederken sizi yoracak. Enerjinizi dengeli kullanmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 5 Eylül’den sonra projeleriniz konusunda güç kazanacaksınız. 8 Eylül tarihinde ek finansal kaynak elinize geçecek. 17 Eylül’e kadar korkularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Sizin döneminiz başlayacak. Öne çıkacak ve parlayacaksınız. Yeni iş birlikleri kurabilirsiniz. Eylül ayının son günlerinde arkadaşlarınızla ani olaylar yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Korkularınız ve takıntılarınızla uğraşabilirsiniz. 5 Eylül’e kadar otorite figürleriyle güç savaşlarından kaçının. 8 Eylül günü bir arkadaşınız sayesinde şans yakalayabilirsiniz. 17 Eylül’den sonra projelerinizi daha hızlı ve sağlam organize edeceksiniz. Arkadaşlarınızla problemleriniz son bulabilir. 23 Eylül sonrasında Güneş Terazi burcuna geçecek. Kendi içinize döneceğiniz 1 ay geçireceksiniz. Psikolojik huzuru bulmaya odaklanacaksınız. Eylül’ün son günlerinde kariyerinizde ve evliliğinizde ani gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınıza vakit ayıracak onlardan destek göreceksiniz. 5 Eylül sonrasında yurt dışı ve akademik projelerinizde güç kazanacaksınız. 8 Eylül günü yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayacaksanız 17 Eylül sonrasını tercih etmelisiniz. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız projeleriniz olacak. Kalabalık ortamlarda boy göstereceksiniz. Eylül ayının son günlerinde projelerinizde aksaklık çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Kariyerinizde mücadele edeceksiniz. Otorite figürleriyle sorunlar yaşayabilirsiniz. 8 Eylül günü aşk hayatınızda sizi sevindirecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar iletişim aksaklıkları yaşayabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayacaksanız 17 Eylül sonrasını tercih edin. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız kariyeriniz ve imajınız olacak. Eylül ayının son günlerinde borçlarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Projelerinize odaklanacak ve başarı kazanacaksınız. İletişi trafiğiniz yoğunlaşabilir. 8 Eylül günü iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. 17 Eylül’e kadar borçlarınızı kontrol edemeyebilirsiniz. Finansal yatırımlarınızı 17 Eylül sonrasına bırakın. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Bir ay boyunca odak noktanız yurt dışı, ticaret, eğitim, hukuk ve dijital projeleriniz olacak. Eylül ayının son günlerinde ilişkiniz, evliliğiniz ve sözleşmelerinizde yaşayacağınız ani gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Eylül ayında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. Borçlarınızı dengelemeye çalışacaksınız. 5 Eylül sonrasında iş hayatınızdaki aksaklıklar azalacak. 8 Eylül günü ilişkinizde sizi mutlu edecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. 17 Eylül sonrasında evliliğinize karşı sorumluluklarınızı daha rahat yerine getireceksiniz. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçecek. Odak noktanız finansal kaynaklar ve ameliyatlar olacak. Eylül ayının son günlerinde iş projelerinizde ani gelişmeler planlarınızı değiştirebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.