Venüs Retrosu bitiyor, aşk hayatınız yeniden canlanacak

Venüs Retrosu bitiyor, aşk hayatınız yeniden canlanacak
22 Temmuz’dan beri devam eden Venüs Retrosu ne zaman bitecek? İşte dikkat etmeniz gereken tarihler…

Venüs 22 Temmuz’dan beri aslan burcunda geri harekette olan Venüs 5 Eylül’de yeniden düz hareketine devam edecek.

Venüs Aslan burcundaki Retro geçtiğimiz 8 yıl öncesine yani 2015 yılının Temmuz ve Eylül arasındaki tarihlere atıfta bulunmuştu. O dönemde hayatınızda yaşanan bir temanın yeniden gündeme geldiğini söyleyebiliriz. Örneğin bir eğitime katılmıştınız yine bu yaz bir eğitim gündeminiz olmuş olabilir. Taşındınız yine bir taşınma veya evinizle ilgili bir tema gündeme gelmiş olacaktır.

Venüs Retrosunda ilişkide birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkinizdeki sorunları yeniden gözden geçirip güç kazanmanız gereken bir süreçteyiz. Eski aşklar her Retroda olduğu bu yaz da geri dönmüş olabilir. Yeni biriyle tanışırsanız bu dönem biraz bekleyin hemen karar vermeyin.

Venüs aslan burcunda Retro hareketi bu yaz size aşk hayatınızda özdeğerinizi bilmeniz için güzel bir zaman dilimi tanıdı. 5 Eylül’den sonra 9 Ekim’e kadar aslan burcunda kalarak aşk ateşini yeniden yakacak. Aslan burcunun neşesi, mutluluğu, heyecanı, çekim duygusu ilişkinizde keyifli bir dönem geçirmenizi sağlayacak.

Venüs, parayı da gösterir. Finansal kaynaklarınızda birtakım sorunlar ortaya çıkmış olabilir ama aslında kazançlarınızı daha iyi yönetebilmenize hizmet eden bir süreç.

Venüs’ün küçük bir tarih takvimini çıkarırsak;

7 Eylül’den sonra Mars ve Venüs birbirlerini uzun bir süre yakın takipte olacaklar. 7 Eylül sonrası flörtöz enerjiler çoğalacak. Maddi girişimler artacak.

15 - 17 Eylül tarihleri arasında ilişkinizde büyük beklentilere girmeyin. Riskli yatırımlardan kaçının.

22 – 23 Eylül tarihleri arasında aşk hayatınız ve kazançlarınızda bir şifalanma yaşayabilirsiniz.

27 – 29 Eylül tarihleri arasında ilişkilerde özgürce hareket etmek isteyecek ve bağlarınızı koparacaksınız. Ani harcamalar yapabilirsiniz.

7-9 Ekim arasında aşk hayatınızda intikam almama sınavı verebilirsiniz. İntikam almadan yolunuza baktığınız takdirde ödülünü de alacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.