31 Ağustos “Mavi Ay”

31 Ağustos “Mavi Ay”
31 Ağustos günü Ağustos ayının ikinci dolunayı balık burcunda meydana gelecek. "Mavi Ay" ın etkileri neler olacak?

31 Ağustos 4.36’da Ağustos ayının ikinci dolunayı meydana gelecek. Bir ayda iki dolunay meydana gelirse “Mavi Ay” adını alır. Balık burcunda meydana gelecek dolunay balık burcunun 7. derecesinde meydana gelecek. Satürn etkisi altında bir dolunay. Dolunay anında aslan burcu yükseliyor ve yöneticisi Güneş, dolunayı oluşturan etmenlerden.

Dolunaylar finalleri, tamamlanmaları ve sonuçlanma zamanlarına işaret eder. Dolunay zamanı duygular kabarır. Üstünüzde bir ağırlık hissedebilirsiniz. Sonunda farkındalık kazandırır. Balık burcunda meydana gelecek dolunay duygusal dünyanızda birtakım tamamlanma veya bitişler yaratabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken zamanlardır. Bağımlılıklarınız, inançlarınız, korkularınız, rüyalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Sanatla ilgilenenler yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarabilirler. Terapi, danışmanlık almak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İnançlarınıza yönelmeniz bu dönem iyi gelecek.

Dolunay haritada 2. ve 8. evlerde konumlanıyor. Dolayısıyla başta kazançlarınız, ameliyatlar, miras, ölüm, duygusal yaşantınız, nafaka, tazminat, özdeğer, cinsellik, konfor, vergi, kredilerinizle ilgili krizler çıkabilir. Eğer daha önceden çıkan bir kriz ise bir kadın figürü desteğiyle fırsata çevirme şansınız da olabilir.

Yükselen anında aslan burcunun kesmesi ve yöneticisi Güneş'in başak burcunda oluşu; bu dolunayın ana fikrinin güç kazanmanızın önünde duran bağımlılıklarınız, kadın figürü, anneniz, sağlığınız, detaylar, fikirleriniz, inançlarınız, korkularınız veya bir ilişkinin bitecek olmasıdır.

Tabi bir şeyin bitmesi için önce o konuyu en yüksek dozda hissetmeniz ve bunun getirdiği bir farkındalık yaşamanız gereklidir. Bu bitiş ya da sonuçlanma kariyer ve yakın çevrenizle doğrudan bağlantılı olacaktır. Tabi bunu dolunay zamanlarında yapabilmek sancılı geçebilir. Özellikle Satürn etkisi kısıtlılık, engellenme ve bir kontrolcülük verebilir.

Ayrıca retro Satürn Fomalhaut Kraliyet Yıldızıyla etkileşimde; yaşayacağınız tamamlanmalar ve bitişler sırasında gerçekçi adımlar atmanız gerekli. Bir anda yüksekten uçarsanız yere çakılabilirsiniz. Bencilce davranışlardan da uzak durmalısınız. 4-14 Nisan 2023 arasında başlayan bir gündemi de yeniden gözden geçirip yapılandırabilirsiniz

Toplumsal anlamda sağlık gündemi artacak. Türkiye’nin Ay düğümleriyle etkileşimde olacak dolunay, birtakım kayıpların yaşanmasına sebep olabilir. Yöneticilerin sağlık problemleri daha kuvvetli biçimde öne çıkabilir. Ayrıca Türkiye uluslar arası alanda bir kadın liderle etkileşimini artırabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.