Bebeğinize Ay burcuna göre davranın

Bebeğinize Ay burcuna göre davranın
Astrolojide hayata ilk adım attığımız 0-4 yaş arası Ay tarafından yönetilir. Anne ve bebek arasındaki ilişkinin ipuçlarını veren Ay burcuna göre bebeğiniz...

0-4 Yaş arası astrolojide Ay tarafından yönetilir. Bebeğinizin annesiyle ilişkisinin nasıl olduğunu Ay’ın kalitesiyle anlarız. Ay’ın hangi burçta, alanda ve aldığı etkileşimlere bakılır ama en temel düzeyde Ay hangi burçta olduğunu bilmeniz bile o burcun temasıyla ilgili bir hikayenin varlığını ortaya koymaya yetecektir.

Ay Burcu Koç

Ay burcu Koç olan bebekler dürtüsel olarak aniden bir şeye ilgi duyabilir ve hevesi kaçınca da sıkılabilir. Ay burcu Koç olan bebekler kızgınlık ve öfke duygularını hemen hissederler. İlerleyen yaşlarda ne kadar hızlı öfkelenip ortalığı darmadağın ettiğini gözlemleyebilirsiniz. Ay burcu Koç bebeğiniz varsa onunla eğlenceli aktiviteler yapmalı ve özgüvenini artıracak davranışlarda bulunmalısınız. Çünkü o motivasyona her zaman ihtiyaç duyar.

Ay Burcu Boğa

Ay burcu Boğa olan bebekler, anneleriyle köklü bir bağ kurarlar. Annesiyle arasında güvenli bir ilişki olmalıdır. Mutlu olma ihtiyacı vardır. Biraz tembel ve konforuna düşkündür. Hareket etmeyi çok sevmeyebilir. Haz odaklı olan bu bebek müzik dinlemeyi, resim yapmayı, yemek yapmayı ve yaratıcı aktivitelerle uğraşmayı sever. Ay burcu bebeğiniz varsa yemeyi içmeyi çok sevebilir, kilo almaya meyillidir.

Ay Burcu İkizler

Bu meraklı bebeklerin annesiyle iletişimi önemli rol oynar. Annesinin her dediğini kulağına küpe yapar. Annesi ona neşeli, esprili ve konuşkan gelebilir. Annesini sosyal, öğrenmeye açık, gezmeyi seven biri olarak görebilir. Ay burcu İkizler olan bebekler annelerini çabuk sinirlenebilen biri olarak da algılamaya meyillidir. Ay burcu İkizler bebeğiniz zeka geliştirici oyunlar ve hareketli aktiviteler ilgisini çekecektir.

Ay Burcu Yengeç

Ay burcu Yengeç bebekleri annesine inanılmaz bağlıdır. Ay burcu Yengeç olan bebek annesini şefkatli, düşünceli ve duygusal olarak algılar. Annesi fedakar ve onun her şeyiyle ilgilenir. Kaç yaşına gelmiş olursa olsun sorunlarına çözü bulan taraf annesidir. Tabi bu da zamanla bağımlılık geliştirebilir. Ay burcu Yengeç bir çocuğunuz varsa onu güvenli alanda tutmanız çok güzel ama kabuğundan çıktığında da güvenli bir hayatın onu beklediğine ikna etmelisiniz. Yoksa sürekli size bağlı yaşayacaktır.

Ay Burcu Aslan

Ay burcu Aslan bebekleri her şeyi bol bol yaşamak ve tatmak isterler. Şımarık büyüyebilir. Enerjiktir. Güleç bir bebektir. Anda kalır ve mutluluğun tadını çıkarır. Yeteneklidir. Annesini eğlenceli, cömert ve özgüvenli bulur. Ay burcu Aslan bir bebeğiniz varsa ona hayatla ilgili kararlarında cesaret vermelisiniz. Enerjik olan Ay Aslan bebeğini sportif faaliyetlere göndermeli veya yetenekli olduğu bir alanı keşfetmelisiniz. Hem enerjisini doğru yönlendirmeyi öğrenir hem de yetenekleriyle parlamasına yardımcı olursunuz.

Ay Burcu Başak

Ay burcu Başak bebekleri zeki, entelektüel ve detayları kolay fark eden bebeklerdir. Elektronik cihazları incelerler. Her çekmeceyi karıştıran ve didik didik eden bebekler Ay burcu Başak olanlardır. Annesi ona eşyalarını düzenli ve tertipli tutmayı öğretir. Eğer Ay burcu Başak bebeğiniz varsa ona karşı yaptığınız eleştirileri doğrudan benimser. Eleştirel yaklaşımlarınızı dozunda tutmanız önemlidir.

Ay Burcu Terazi

Ay burcu Terazi olan bebeklerde tıpkı Yengeç gibi annesinin yanından ayrılmak istemeyen bebeklerdir. Annesini sevgisini gösteren, güzel ve huzurlu bir kucak olarak görür. Ay burcu Terazi bir bebeğiniz varsa ona adil davranın ve değerli olduğunu hissettirin. Çok yetenekli olan bu bebeklerin sizin tarafınızdan onaylanmaya ihtiyacı vardır.

Ay Burcu Akrep

Ay burcu Akrep olan bebekler inanılmaz dayanıklı ve güçlü bebeklerdir. Mücadele etmekten çekinmezler. Dürtüleriyle hareket ederler. Annesiyle arasında onu bağlayan görünmez iplerin olduğunu düşünürler. Annesiyle kriz yaşayabilir. Annesini güven duymayan, şüpheci ve sorgulayıcı bir karakter olarak algılayabilir. Güçlü yönlerini de zayıf yönlerini de iyi tanır. Bu bebeklere hayata dair güven aşılamalısınız. Her durumda güçlü kalınabileceğini öğretirseniz sizinle olan ilişkisi de kriz yerine güce dönüşecektir.

Ay Burcu Yay

Bu bebekler bereket ve zenginlikle hayata bakarlar. İyimserlerdir. Güler yüzlü ve saftırlar. Anlık duygu değişimleri olabilir. Evden çıkıp yeni yerler keşfetmeyi severler. Gezgin ruhlu bu bebekler, annesini akıl hocası olarak görür. Annesi onun yaşam yolculuğunda yol göstericisidir. Ay burcu Yay bebeğinizi özgür bırakmalı ve keşif duygusunu perçinlemelisiniz. Ona geniş bir alan açın, kendini geliştirsin. Özellikle yabancı dilini geliştireceği aktiviteler veya kurslara gönderebilirsiniz.

Ay Burcu Oğlak

Ay burcu Oğlak olan bebekler sorumluluk duygusuyla yetişir. Annesi ona küçük yaşta sorumluluklar yüklemiş olabilir. Annesini soğuk, katı, kuralcı ve otoriter görür. Maddi değerleri küçük yaşta fark eden Ay burcu Oğlak bebeğinin matematik zekasına yatırım yapmalısınız.

Ay Burcu Kova

Ay burcu Kova bebekleri özgür ruhludurlar. Yeniliklere açıktır. Annesi de ona farklı gelebilir. Hatta diğer kardeşlerinden farklı da davranabilir. Annesi ona anaçlıktan uzak arkadaş gibi davranır. Ay Kova bebeği annesi onunla ilgilenmiyormuş gibi hissedebilir. Ay burcu Kova bir bebeğiniz varsa onun özel olduğunu hissettirmeli ve gelecek planlarına yardım etmelisiniz.

Ay Burcu Balık

Ay burcu Balık olan bebekler hassas ve kırılgan bebeklerdir. Gözleri her an dolabilir. Ay Balık bebeğiniz varsa sizinle bağımlı bir ilişkisi olacaktır. Birlikte geçirdiğiniz süre zarfında bu yetenekli bebeğin yeteneklerini açığa çıkartacak sanat dallarıyla ilgilenin. Su ona çok iyi gelir, bol bol duş almalı veya su sporları üzerine odaklanabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.