Kimsenin bilmediği karanlık yönleriyle burçlar

Kimsenin bilmediği karanlık yönleriyle burçlar
Onları en yakını bile tanıyamıyor! İşte en karanlık yönleriyle burçlar...

KOÇ

Eğlenceli yönleriyle tanıdığınız Koç burçlarıyla sakın ha ters düşmeyin. Konuşmayı hemen kavgaya çevirerek sizi pişman edecektir.

BOĞA

Boğa burçları İyiliğine iyidir. Sizi rahat ettirir, mutlu eder ama geçmiş defterleri açtı mı bir daha dilinden kurtulamazsınız.

İKİZLER

Konuşkan ikizler hemen sizinle arkadaş olur. Samimi davranışlarıyla onu iyi niyetli sanarsınız ama sizin bir açığınızda arkanızdan dedikodunuzu yaparlar.

YENGEÇ

Sıcak ve şefkatli Yengeç burçları iyi niyetiyle her şeyi anlatır. Siz ona güvenirken o ise sağ gösterip sol vurur.

ASLAN

En eğlenceli arkadaşınız Aslanlara hak ettiği ilgiyi göstermezseniz sizin kalbinizi kıracak sözler söylemekten çekinmez.

BAŞAK

Mükemmeliyetçi olma arzusu taşıyan Başak burcu mükemmel diye bir şey olmayacağını hiçbir zaman anlayamaz. Çevresindekilerin işlerine mutlaka karışır.

TERAZİ

Terazi burçları paylaşımcı burçlardır. Olaylara her zaman barışçıl ve politik yaklaşırlar. Bu da çoğu zaman samimiyetsiz algılanabilir.

AKREP

Onunla iyiyseniz sizle iyi olur. Değilseniz yandınız, sizi suçlar. Aldatmaya da meyilli bir tarafı vardır.

YAY

İyimserliğiyle tanınan Yay burcunun ne gibi olumsuz yönü olabilir diye düşünebilirsiniz. Büyük idealleri olan bu burç sevdiği şeylere fanatik bir şekilde bağlanabilir. Aşırılıkları vardır. Sorunları da büyütür.

OĞLAK

Satürn yönetimindeki Oğlak burcunun kendisi karanlıktır. Karamsar ve depresif düşünceleri vardır. Diktatör diyebileceğimiz kadar kontrol ve otorite meraklısıdır.

KOVA

Özgürlüğüne düşkün bu burçla aranıza mesafe girdiyse sizi unutmasına hazırlıklı olun. Çünkü o yeni maceralara çoktan yelken açmıştır. Ayrıca Kova burcunun kimse tarafından görülmemesi gereken yıkıcı bir siniri vardır.

BALIK

Gizli bağımlılıkları olabilir. Sevdiklerinin ilgisini çekmek için beyaz yalanlar söyleyebilir. Aldatmaya meyilli bir yapısı vardır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.