Mars Terazi burcunda: Hangi alanda mücadele edeceksiniz?

Mars Terazi burcunda: Hangi alanda mücadele edeceksiniz?
27 Ağustos – 12 Ekim 2023 arasında Mars Terazi burcunda seyahat edecek. İşte Mars Terazide burçlara etkileri…

Mars’ın Terazi seyahati özellikle Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burçlarını doğrudan etkileyecek. İkizler, Kova, Aslan, Yay bu dönemi destekleyici geçirirken, Boğa, Akrep ve Balık burçları ise önlerini görmekte zorlanabilir. Başak burçları bütçesini dengelemeye çalışacaklar.

Koç ve Yükselen Koç

Partnerinizle birtakım uzlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Birbirinize uyum sağlamak bu dönemde zorlaşabilir. İş anlaşma ve ortaklıklar kurmak isteyebilir, bunun için hazırlıklar yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Patronsanız iş ortamında adaleti sağlamakla uğraşabilirsiniz. Çalışanlar ise çalışma arkadaşlarıyla orta yolu bulmakla meşgul olacaksınız. Estetik, bakım, sanatla ilgili projelere yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Böbrek, bel, sırt, rahim hassas olacak. Gündelik işlerinizde destek arayışına girebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Aşk hayatınızda çekiciliğinizle tüm gözleri üzerinizde toplayacaksınız. Çocuğunuzla ilişkinizde uyum yakalamaya çalışmalısınız. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarınızda başarı kazanacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Aile arasında anlaşmazlık yaşanabilir. Gayrimenkul alım satım gündeminiz olabilir. Evinizi güzelleştirmeye, yeniden dekore etmeye vakit ayırabilirsiniz. Kendi içinizde huzuru yakalamalı ve dengeye gelmelisiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Yakın çevrenizden motivasyon mesajları alabilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinizle bir arada vakit geçirmek size iyi gelecek. Sevdiğiniz bir eğitime katılabilir, bir yere seyahat edebilirsiniz. Evinizden taşınabilir ya da sürekli hareket halinde olacağınız 1,5 aylık süreç geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Kazançlarınızı dengeli harcamaya çalışmak isteseniz bile zorlanacaksınız. Konfor alanınızdan çıkabilir, dengeli enerjide kalmakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde öz değerinizi zedeleyecek davranışlara izin vermeyin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi burçları Mars sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Sizi yorucu 1,5 aylık süreç beklese de hayatınızda ve ilişkileriniz de önemli başlangıçlar yaşayacaksınız. Enerjinizi kontrolsüz kullanabilirsiniz dolayısıyla sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Mars’ın terazi seyahati korkularınızla başa çıkmanız gerektiğini hatırlatacak. Psikolojik olarak kendinizi dengede tutmaya çalışacaksınız. Geçmişle ilgili birtakım konularla yeniden uğraşabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza ekstra özen göstermeye çalışmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay

Arkadaşlarınıza bolca vakit ayıracaksınız. Onların meselelerine çözü bulmakla oyalanabilirsiniz. Sanat, estetik, bakım, tasarım projelerine girişebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda çokça bulunacağınız bu süreçte gözler hep sizin üzerinizde olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kariyerinize odaklanacaksınız. İş arayan bir Oğlak burcuysanız yeni fırsatların peşinden koşacaksınız. Çalışan Oğlak burçları kariyer yolculuğunda başarı kazanmak için uzlaşmacı ve dengeli bir rota benimseyecek. İmajınızı tazelemek için çaba sarf edeceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Kova burçları merak ettikleri için arayışta olacaklar ve yeni keşifler yapacaklar. Sevdikleriyle güzel bir seyahate çıkabilir. İstediği bir eğitime başlayabilir. Dijital, akademik, ticari, hukuk ve yurt dışı projelerinde başarı kazanabilir. Astroloji, felsefe, din veya farklı kültürlere merakı artabilir. Bekar Kova burçları çıktığı bir seyahatte uyum yakalayacakları biriyle tanışabilirler.

Balık ve Yükselen Balık

Borç, nafaka, tazminat, miras, burs, vergi gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynakları dengeye getirmeye çalışacaksınız. İlişkilerde güvenlik duvarlarınızı örebilirsiniz. Şüpheci ve kıskanç tavırlar sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.