İlişkiler masaya yatırılacak

İlişkiler masaya yatırılacak
27 Ağustos - 12 Ekim 2023 tarihleri arasında Mars terazi burcunda seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda sizi bekleyenler...

27 Ağustos- 12 Ekim tarihleri arasında Mars Terazi burcunda konumlanacak. Mars, enerji kaynağınızdır. Sağlığınız ve bedeninizdir. Dış görünüşü de simgeler. Adım atma enerjisidir. Enerjinizi hangi alana yoğunlaştırdığınızı gösterir. Nereye efor sarf edip mücadele ettiğinizi Mars’ınızın kalitesinden anlarız. Mars aynı zamanda arzuları, tutkuları, öfkeyi, cinselliği de temsil eder. Yaşam enerjinizi öngörebildiğimiz Mars erkek haritalarında nasıl bir eril enerjiye sahip olduğunu, kadın haritalarında ne tip erkeklere çekildiğini anlatır. Ayrıca koç burcu yöneticiliğindeki Mars, köklerimiz ve atalarımızla bağlantılıdır.

Mars’ın terazi burcunda yaklaşık 1,5 ay kalacak. Koç yönetimindeki Mars Venüsyen terazi burcunda rahat edemez. Mars terazide yetkin gücünü nasıl kullanacağını da bilemez. Mars terazi seyahati 1,5 ay boyunca ikili ilişkiler, evlilik, iş projeleri, ortaklık, davalar, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili mücadele etmenize neden olacak.

Mars terazideyken kimse yalnız kalmak istemez. Biriyle yaşam enerjisini paylaşmak ister. Hatta sırf yalnız kalmamak için birtakım ilişkiler kurulabilir. İlişkilerinizde uzlaşma sağlamak ve her iki tarafı da memnun etmek için çabalayacaksınız. Birebir arkadaşlıklarınız ve evliliğinizde bazen tansiyon yükselebilir. İş projeleri ve ortaklıklar kurulmak istenir. Merkür retroyken siz tabi ki imza işlemlerinizi yapmayın ama yine de sözleşme ve iş anlaşmaları gündeme gelecektir. En azından vaatleri verilir.

Ayrıca hukuksal işleriniz olabilir. Davalarda orta yolu bulmak zorlaşır. Nikah işlemleri ve boşanma davaları artar. Anne babanız arasındaki ilişkinin sizin ilişkilerinize daha çok yansıdığını fark edebilirsiniz. Özellikle bu dönem karşınıza çıkan erkek figürleri eylemsellikten uzak pasif enerjilerde olabilir. Flörtöz, bakımına özen gösteren, uyumlu ve sevgi dolu kişiler olabilir.

Estetik, bakım, alışverişe zaman daha fazla ayrılır. Ameliyatları da temsil eden Mars estetik işlemleri çoğaltabilir. Sağlık bakımından rahim, böbrekler, bel, omurga ve sırt hassas olacak. Bu bölgelerle ilgili ameliyatlar artabilir ama Mars’ın pek pozitif açıları yok. Mars’ın sert açı aldığı 17-26 Eylül /30 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında ameliyat tarihi tercih etmemeniz, estetik işlem için de en azından 30 Eylül’e kadar radikal bir karar vermemeniz iyi olacaktır.

Türkiye'de önemli 1,5 aylık döngü olacak. Maden, maden ocakları, doğal kaynaklar, arazi sahipleri, konut, gayrimenkul, tarım, sanat, sanatçılar, mezarlıklar, savaş, heyelan, deprem, sel ve hava koşullarıyla ilgili bir döngüden geçilebilir. Ayrıca vatanseverlik ve bayrakla ilişkili gündemler yaşanabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.