25 Ağustos günlük burç yorumları

25 Ağustos günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar

Koç ve Yükselen Koç

Bugün güne hevesli ve umutlu başlayacaksınız. Akademik ve yurt dışı projelerinizde başarı kazanabilirsiniz. Çıktığınız bir seyahatte sizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsiniz. İş hayatınızda emekleriniz ödüllendirilecek.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün borç, nafaka, tazminat, miras gibi başkalarından elde ettiğiniz kaynaklar üzerinde güç kazanmaya çalışacaksınız. Satılmayı bekleyen bir eviniz varsa alıcısını bulabilir. Aşk hayatınızda kendinizi çok cesur ve çekici hissedeceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay yay burcunda seyahat ediyor. Partnerinizle iletişiminiz güçlenecek. Eğlenceli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yaratıcı bir projeye imza atabilirsiniz. Aileniz finansal destek verebilir. Geceye doğru konuşmadığınız arkadaşınızla sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün iş hayatınızda yeni projelere başlayabilirsiniz. Kadın iş arkadaşlarınızdan samimiyet göreceksiniz. Aile üyelerinin maddiyatlarında güçlü değişimler yaşanabilir. Geceye doğru kariyerinizdeki sorunlar bir anda çözülebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün aşk hayatınızda oldukça keyfiniz yerinde olacak. İlişkisi olmayanlar cesur biriyle tanışabilirsiniz. Spor ve sanatsal çalışmalar yapmak için ideal bir gün. Maddi kazanımlarınız artabilir. Geceye doğru takıntı yaptığınız meselelere daha farklı bir yönden bakacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün aile ilişkileriniz ve yaşam alanınız ön plana çıkıyor. Çözümlenmemiş sorunları halledeceksiniz. Ertelediğiniz bir aile içi planınız varsa yeniden organize edebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda güçlü dönüşümler sizi bekliyor.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizi projeye dökmek için güzel bir gün. Bir eğitim programına kaydolabilirsiniz. Kalabalık bir ortama davet edileceksiniz. Geceye doğru ikili ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları çözülebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Kariyerinizde güçlendiğinizi hissedeceksiniz. Arkadaş ortamınızda sözünüzün ne kadar kıymetli olduğunu hissedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay sizin burcunuzda seyahat ediyor. Günün genelinde sizin için taze enerjiler hakim olacak. Uzak yerlerden sevindirici haberler alacaksınız. Kariyerinizde güçlü değişimler yaşayabilirsiniz. Geceye doğru aşk hayatınızdaki sorunlar çözüme kavuşacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay yay burcunda seyahat ediyor. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Akademik, ticari ve yurt dışı projelerinizde başarılı olacaksınız. Geceye doğru aile içindeki sorunlar şifalanacak.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün yepyeni bir projeye başlayıp hayatınızda yeni bir yolculuğa adım atabilirsiniz. Gireceğiniz ortamda farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Borçlarınız üzerinde kontrol sahibi olacaksınız. Geceye doğru sizi yoran düşüncelere bir dur diyeceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay yay burcunda seyahat ediyor. Kariyerinizde girişken ve yenilikçi duruşunuzla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Eşinize karşı üstünlüğünüzü kurabilirsiniz. Geceye doğru kazançlarınızda bir şifalanma yaşayacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.