2023 Eylül Ayı'nın Gökyüzü Etkileri

2023 Eylül Ayı'nın Gökyüzü Etkileri
Eylül ayı “neresinden tutsak elimizde kalır” bir ay olacak. Tabi ki güzel etkiler de yok değil. Eylül ayı gökyüzü etkilerini yazının devamında okuyabilirsiniz.

Eylül ayını ilk yarısı ve ikinci yarısı olarak ayırmak daha doğru olur. İlk yarısında Retro olmasına rağmen güzel etkileşimler var. İkinci yarısında Retrolar bitmesine rağmen zorlayıcı bağlantılar olacak.

İlk yarısında Retrolarla gireceğiz. 5 Eylül’e kadar Venüs Retrosu devam ediyor. İlişkinizde güç savaşlarına girmekten kaçınmalısınız. 5 Eylül sonrası Venüs’ün düz hareketine geçişiyle enerji tazelenecek. İlişkilerde ve maddi dünyada güç kazanmaya başlayacaksınız. Bir diğer Retro Merkür, 17 Eylül’de sonlanacak. Yine de 19-20 Eylül’e kadar etkileri devam edebilir. Eylül’ün son haftası itibariyle yeni projelerinizi daha fazla ertelemeden hayata geçirebilirsiniz.

Gelelim ayın güzel etkilerine… Eylül ayının ilk haftasında çok özel bir etkileşim olacak. 6 Eylül günü saat 14.05-14.12 arasında Merkür Güneşin kalbinde dediğimiz bir etkileşim oluşacak. Bu etkileşimde Merkür ve Güneş aynı derece aynı dakikada kavuşurlar. Evrende özel bir enerji alanı ortaya çıkar. Tabi Merkür’ün retro olduğunu da unutmamak gerek, düz Merkür hareketindeki kadar etkili olmasa da çok sık bir araya gelmeyen böyle enerjileri yine de kullanmak gerekli diye düşünüyorum. Başak burcunda yaşanacak bu etkileşimde 14.05-14.12 arasında dilek dileyebilir, dua edebilir, hayvanlara ve ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz.

8 Eylül tarihinde Güneş ve Jüpiter arasında pozitif bir görünüm meydana gelecek. Kendinizi ortaya koyabilir ve başarı kazanabilirsiniz. Otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Maddi gücünüz yükselebilir. Uzak yerlere seyahat edebilir veya kendinizi geliştirecek bir eğitime katılabilirsiniz. Ayrıca sağlık endişeleriniz varsa şifalanabilirsiniz.

14-15 Eylül tarihlerinde Güneş ve Uranüs üçgeni özgürlük ihtiyacınızı artıracak. Hayatınıza yeni bir hareket girebilir. Oradan oraya koşturabilirsiniz. Yeni yerlere gidebilir, daha önce denemediklerinizi deneyimleyebilirsiniz.

16-17 Eylül tarihlerinde Venüs ve Jüpiter arasında zorlayıcı bir bağlantı oluşacak. İlişkinizde aşırı ilgi beklentisine girebilirsiniz. Siz de partnerinize fazla sevgi gösterilerinde bulunabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. İştahınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

17-19 Eylül arasında Güneş Neptün arasındaki karşıtlık özgüveninizi zedeleyecek durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Çevreniz size doğruları söylemeyebilir. Melankolik hissedebilirsiniz.

23 Eylül sonrasında Güneş Başak burcunda çıkıp Terazi burcuna geçecek. Yaklaşık bir ay burada kalacak olan Güneş odak noktanızı ilişkiniz ve evliliğinize taşıyacak. İlişkinizde uyumlu, uzlaşmacı ve paylaşımcı olacaksınız. Yeni iş anlaşmalar yapabilir, iş projelerine başlayabilirsiniz.

23-25 Eylül tarihlerinde Mars ve Chiron arasında yaşanacak gergin açı tartışmaları tetikleyebilir. Özgüvensiz hissedebilirsiniz. Ameliyat veya operasyon geçirmek için tercih etmemenizde fayda var.

Eylül son haftasında etkili olacak Venüs Uranüs arasındaki zorlayıcı bağlantı, 28-29 Eylül tarihlerinde ekstra önem kazanacak. İlişkinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Bağlarınızı koparmaya meyilli olacaksınız. Ani harcamalar yapabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.