Terazi burcunun merak edilen aşk hayatı

Terazi burcunun merak edilen aşk hayatı
Terazi burçları Venüs tarafından yönetilir. Sevgi dolu Terazi burçlarının merak edilen aşk hayatının detayları...

Terazi burçları Venüs tarafından yönetilir. Venüs aşk, mutluluk, sevgi, cinsellik ve haz demektir. Aşk onlara yabancı bir kelime değil aksine hayat amaçlarından biridir. Aynı boğa burçları gibi alıcı enerjiye sahip olan Terazi burcunun Venüs yönetimindeki bir diğer burç Boğa burcundan farkı vardır. Terazi burçları aşkın ve mutluluğun yanında entelektüel arayışlar içindedir. Hava grubu üyesi Terazi burcu uyumlu, paylaşımcı ve akıllıdır. Huzurlu ve sakindir. Sakinliği sıkıcı olduğu anlamına gelmez. Eğlenmeyi çok iyi bilir. Sevgisini göstermekten çekinmez.

Venüs etkisi altındaki Terazi burçları bakımlı ve arkadaşlık kurabileceği kişilere çekilir. Maharetli ve yetenekli kişileri çekici bulur. Terazi sembolündeki gibi ilişkisinde hem fiziksel hem de zihinsel dengenin olmasını ister.

Terazi burcu flörtözdür. Kadın erkek fark etmeksizin sevdikleriyle paylaşımda bulunmayı severler. Güzel anılar biriktirebileceği planları varsa sevdiği kişiyi de dahil eder. Yalnız kalmayı sevmezler. Sırf yalnız kalmamak için bile bir ilişkinin içinde kalabilirler. İlişkisinde de her dakika sizinle etkileşim halindedir. Uyumlu olduklarından günlük planlarını partnerine göre yaparlar. Romantik ve duygusaldırlar. Duygularını partnerine ifade etmekten çekinmezler aynısını da partnerinden bekler. Partnerine haksızlık yapmamaya dikkat eder.

Diğer hava grubu üyeleri gibi Terazi burcu da özgürlüğünü sever. Partneriyle vakit geçirmekten hoşlansa da özgürlüğü kısıtlansın istemez. Arkadaşlarıyla daima bir planı vardır. Zaten Terazi burcu ister sevgilisi ister arkadaşları olsun daima birisiyle özgürce vakit geçirmekten hoşlanır.

Göz zevki olan Terazi burçları partnerinin giyim kuşamına fikir verir. Kendi de fikir alır. Partnerine manevi değeri olan hediyeler seçer. Partneriyle sanat galerisi gezmeye ya da bir konsere gitmeye bayılır.

İlişkide egosu olmayan biridir. Daima iki taraf da memnun kalsın ister. Uzun süreli ilişkilerin insanıdır. Evlilik hayalleri kurduğunu belli eder.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.