4 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları

4 Eylül Pazartesi günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Bugün konforunuz yerinde olacak. Mevcut işinizde kazançlarınız artabilir. Yeni iş imkanları doğabilir. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Aşk hayatınızda bazı sorunlar çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Sabırlı ve sakin bir ruh halinde olacaksınız. Kendinize güveniniz artacak. Kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Venüs durağan pozisyonda düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Aile yaşantınızda birtakım sorunlar oluşabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Kendi kendinize keyifli bir vakit geçirmeyi isteyeceksiniz. Bahçe işleriyle uğraşabilir, mutfağınızı derleyip toparlayabilirsiniz. Görüşmediğiniz aile dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor bugün telefon görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalara hazırlıklı olun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Projelerinizde başarı kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla akşam yemeği için ideal bir gün. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Maddi gücünüz azalabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Kariyerinizde gücünüzü ortaya koyacaksınız. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Aslan burcunda gerileyen Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken sizin akademik, ticari ve yurt dışı projelerinizde köklü adımlar atmanızı sağlayacak. Maddi başarı kazanacaksınız. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Korkularınızın geçici olduğunu unutmamalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken finansal konforunuz artacak. Kendi içinizde huzurlu hissedecek ve gücü yakalayacaksınız. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Projelerinizde aksaklık çıkabilir. Arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken partnerinize karşı güveniniz artacak. İlişkisi olmayan akrep burçları mantığınıza ve duygularınıza hitap eden biriyle tanışabilirsiniz. İş anlaşmanızda güçlü olan taraf siz olacaksınız. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Kariyerinizde güç kaybedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken iş ortamında standartlarınızı yükselteceksiniz. Çalışma ortamınız daha keyifli ve konforlu hale gelebilir. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Seyahat planlarınız ve projelerinizde birtakım sorunlar çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay Boğa burcun da ilerlerken aşk hayatınızda huzur ve mutluluğu yakalayacaksınız. Çocuğunuzla vakit geçirebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Borçlarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken ailenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Evinizde konforlu vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Venüs düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Evliliğiniz ve iş anlaşmalarınızda sorunlar çıkabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz. Bir eğitim programına kaydolabilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Zihinsel olarak da huzuru yakalayacağınız bu günde iş hayatınızda sorun çıkabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.