Balık burcunun merak edilen aşk hayatı

Balık burcunun merak edilen aşk hayatı
Balık burcu Jüpiter ve Neptün etkisi altındadır. Romantik Balık burcunun merak edilen aşk hayatının detayları...

Balık burcu Jüpiter ve Neptün etkisi altında. Romantik balık burçları duygularını dolu dolu yaşar. Maneviyatları güçlüdür. Fedakardır. Hassas ve kırılgandır. Hayalperesttir. Yaratıcı ve spiritüeldir. Kolay bağlanır. Koşulsuz sevgi sunar. Sezgileri çok güçlüdür. Akışta olmayı bilir. Rahat yapısından dolayı bazen kaosa sürüklenebilir. Yönünü kolayca kaybedebilir. Duygularını ateşleyecek kişilere çekilir. Balık burçlarının etki alanına onu anlayacak ve her derdinde yanında olacak kişiler girer. Görselliğe önem verse de duygusal arayış ve cinsel arzular baskın gelir. Alıcı enerjideki Balık burcu aşk hayatında hayalindeki insanı bekler.

Aşk için doğmuştur. Hayatında biri olmadığı zamanlarda bile gelecek insanın hayaliyle yaşar. Platonik aşıklar Balık burçlarından çıkar. Balık burcu partnerine karşı aşırı fedakardır. En romantik anıları Balık burcuyla yaşarsınız. Balık burcu partnerini duygusal ve ruhsal anlamda sarar. Partnerinin her sorunuyla ilgilenir. Onun için kendi vaktinden verir.

Balık burçları kolay bağlanıp zor ayrılırlar. İlişkisinde bağımlı olmaya meyillidir. Rahat bir yapıları vardır. Bu rahat döngü içinde ilişkisinde düzen aramak imkansızdır. Değişken nitelikteki Balık burcunun duyguları her gün değişebilir. Bu değişkenlik partnerini duygusal anlamda zorlar. Su elementinden olan burç diğer su grubu üyeleri gibi sahiplenicidir.

Balık burçlarıyla ilişki ılımlı ve yumuşak tonlarda ilerlese de balık burcunun alınganlığı kendi içinde sinirlenmesine neden olacaktır. Siniri yakıp yıkıcı değil aksine pasiftir. Kendi içinde ağlayabilir ve sizden ilgi bekleyebilir. Bu durum bazen partnerini manipüle edebilir. Onun zaman zaman yalnız kalmaya ve kendini şifalandırmaya ihtiyacı vardır.

Balık burcu partnerine romantik sürprizler yapmayı sever. Partneriyle birlikte tembellik yaparak anın tadını çıkarmayı ister. Birlikte sanatsal etkinliklere katılabilirler. Din ve inançlara ilgili olduğu için kültürel anlamda geliştirici kurs veya seyahat turlarına katılabilirler.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.