Oğlak burcunun merak edilen aşk hayatı

Oğlak burcunun merak edilen aşk hayatı
Oğlak burcu Satürn tarafından yönetilir. Sabırlı Oğlak burcunun merak edilen aşk hayatının detayları...

Oğlak burcu Satürn tarafından yönetilir. Sakin ve sabırlıdır. Otoritesi ve imajına önem verir. Ciddi ve mesafelidir. Güvenilir ve sadıktır. Sorumluluk almaktan çekinmez. Kariyer ve imaj kaygısı vardır. Oğlak burcu mantıklı, imaj sahibi, maddi gücü olan kişilere çekilir. Öncü niteliktedir ve sizi kendine uygun bulduysa ve emin ise size somut anlamda gösterecektir. Kolay kolay güvenmeyen Oğlak burcu zamanla aşık olur. Aşık olduğunda ilişkisini sağlam adımlarla ilerletir. Kalıcı bir birliktelik arzulayan Oğlak burçları toplum tarafından ilişkisini onaylatma ve gösterme ihtiyacı içindedir. Bu nedenle ilişkisini evliliğe götürmeyi ister.

Oğlak burçları aşık olduğunda sabırlı ve güvenilirdir. Görüp görebileceğiniz en sadık sevgilidir. Toprak elementi üyesi olduğundan her ne kadar soğuk ve mesafeli görünse de cinsel uyuma önem verir. Partnerine karşı sorumluluk sahibidir. Onun isteklerini gözetir. Kolay kolay duygularını belli etmese de partnerine elle tutulur adımlar atar. Aynı somut davranışları partnerinden de görmek ister. Onun için ilişki başından sonuna her detayı belli olması gereken bir süreçtir. Sürprizler pek ona göre değil. Geleneksel bir ilişki anlayışı vardır. Partnerini sahiplenir. İlişkisini istikrarlı sürdürür.

Lider ve otoriter ruhu olduğu için ilişkiyi yönetmeyi ister. Öncülüğünü yapacağı ilişkinin ipleri elinde dursun ister. İnatçıdır. Bir şeyi istemiyorsa asla yaptıramazsınız. Kuralları ve sınırları olabilir. Partnerinin sınırlarını geçmez, kendi sınırlarına da geçirmez.

Kariyer ve imaj odaklıdır. Çalışkan yapısı nedeniyle iş hayatına odaklanıp ara sıra ilişkisini ihmal edebilir. Patronluk taslamadığı sürece ilişkisi güllük gülistanlık olacaktır.

Oğlak burçları partneriyle kariyer planları yapmayı sever. Birlikte iş kurabilirler. Maddi kaynaklarını ortaklaşa kullanabilirler. Zeka oyunları oynamaktan keyif alırlar. Garantici ve akıllı olduklarından partnerinin haberi bile yokken o çoktan ilişkisi ve yeni hayatının gelecek planını zihninde organize etmiştir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.