Doğuştan yetenekli burçlar

Doğuştan yetenekli burçlar
Yetenekleriyle kendilerine hayran bırakan burçların en yetenekli olduğu alanlar...

Boğa

Boğa burcu uyum ve ahenk temsilcisi Venüs yönetimindedir. Boğa burçlarının melodik ses tonu vardır. Müzik kulağı olan Boğa burcundan yetenekli müzisyenler çıkar. Sadece müzik değil el becerisi de iyidir. Heykel, seramik, çömlek gibi sanatsal çalışmalarda da başarılı olur. Hem en güzel yemekleri hem de rahatlatıcı bir masajı Boğa burcu yapar. Mücevher seçiminde üstüne yoktur, en zarif takı tasarımlarını o yapar. Giyim konusunda da zevkli olan Boğa burcu takip edilen bir moda tasarımcısı olur. Kozmetik meraklısı Boğa burcu en yeni makyaj ürünlerini takip eder. Elleri maharetli olan Boğa burcu hem yemek yapmayı hem de rahatlatıcı bir masajı

Yengeç

Yengeç burçları duyguların gezegeni Ay tarafından yönetilir. En güzel şiirleri yazar. En duygusal şarkıları layıkıyla seslendirebilir. Yazım yeteneği güçlü olan Yengeç burçları iyi de resim yaparlar. Sanat galerilerini takip ederler. Sanat eserleriyle iç içe olduğunda hissettiği duygular onu mutlu eder. Sanatın kendisini seven Yengeçler, diğer eserleri korumak isteyebilirler. Nostaljiye sahip çıktıkları için sanat koleksiyonerliği yapabilirler.

Aslan

Aslan burçları özgüvenli burçlardır. Ön planda olma arzuları onu sahneye atmaya yeter. Tiyatral yetenekleri sayesinde çok iyi oyuncudurlar. Sinema yönetmenliğinde başarılı olurlar. Şarkı söylemeyi severler. Dans etmeye bayılırlar. Görsel olarak doğuştan şanslıdırlar. Çok iyi model ve mankenler onlardan çıkar. Aslan burçları iddialı ve gösterişlidir. Yeni trendler ondan sorulur. Tarzıyla girdiği ortamda dikkatleri üzerine çeker. Moda ve tekstil alanında başarılı olur. Spor kabiliyetlerini es geçmemek gerek, en yetenekli sporcularda Aslan etkilerini rahatlıkla görebiliriz.

Terazi

Terazi burçları göz zevki en gelişmiş burçlardandır. Venüs yönetimindeki bu burcun yeteneklerini say say bitmez. Uyum ve ahenge önem verdiklerinden moda konusunda şık ve dengeli bir çizgileri vardır. Ev dekorasyonunda zevklidirler. En iyi estetik ve güzellik uzmanları Terazi burcu etkisi taşır. Doğuştan güzel/yakışıklı doğan Terazilerin estetik yapıları onları iyi bir model/manken yapar. Çok güzel şarkı söylerler.

Balık

Hayatını bir film perdesi gibi yaşayan Balık burçları için sanat olmazsa olmaz. Hemen her konuda yeteneklidirler ama yetenekleri olduğunun farkında olmayan Balık burçları bile mutlaka iyi bir sanat dünyası takipçisidirler. Müzik, süs eşya yapımı, yazım yetenekleri vardır. En iyi senaryolar onların hayal güçlerinde çıkabilir. Sinema üzerine kendilerini geliştirebilirler. Rol yapma yetenekleri onları iyi birer oyuncu yapar.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.