Oğlak burcunun sağlığı

Oğlak burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Oğlak ve Yükselen Oğlak burçlarının sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuzu baz alarak büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak burcu Satürn tarafından yönetilir. Hayatının her alanında olduğu gibi sağlığı konusunda da disiplinli davranırlar. Bedenlerine dikkat ederler. Dirençli Oğlak burçları kolay hastalanmaz ama stres onları hastalığa sürükleyebilir. Hastalandıklarında karamsar düşünceleri olsa bile belli etmezler. İşine gücüne odaklanarak hastalığı geçirmeye çalışırlar. Kendilerine bu kadar sert davranmadan keyif almayı öğrenmeleri gereklidir.

Oğlak burcu cilt ve diş problemleri yaşayabilir. Kemik rahatsızlıklarına açık olan bu burç kemik kırılmalarına, diz problemlerine karşı da dikkatli olmalıdır. Cildinde döküntüler veya kaşıntılar olabilir. Yoksa bile Oğlak burçlarının ciltleri hemen kızarabilen hassas burçlardır. Romatizma yaşayabilir. Beyin, pankreas rahatsızlanabileceği bölgeler. İnsülin problemi yaşayabilir. Hodgkin hastalığı oğlak burcuyla temsil edilir. Karamsar yapısından dolayı depresyon yaşamaya meyillidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.