Yay burcunun sağlığı

Yay burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçlarını öğrenebilirsiniz. Yay ve Yükselen Yay burcunun sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuzu baz alarak büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Yay burcu Jüpiter etkisinde iyimser ve sportif kişiliklerdir. Beslenmesine ve sporuna dikkat eden Yay burcu iyi sağlık sahibidir. Rahatsızlandıklarında ise dirençli olurlar. Sosyal yaşantısından geri kalmaz. Hızlı da iyileşir. Doktorun tavsiyelerini dinleyen Yay burcu yalnız başına da rahatsızlığının üstesinden gelebilecek pozitif bakış açısına sahiptir.

Yay burçları çok spor yapar yapmayanlar da her dakika ayakta hareket halindedir. Spor kazalarına açıktır ya da sakarlığa meyillidir. Hayvanlardan zarar görebilir. Sakatlık yaşayabilir. Karaciğer ve pankreas problemlerine açıktır. Yeme ve içmesine ekstra özen göstermelidir. Kalça, uyluk ve baldırları hassastır. Romatizma gibi rahatsızlıklar oluşabilir. Kan rahatsızlıkları yaşayabilir. Damar rahatsızlıkları oluşabilir. Hipofiz beziyle ilgili problemler oluşabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.