Aslan burcunun sağlığı

Aslan burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Aslan ve Yükselen Aslan burçlarının sağlığı açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuzu baz alarak büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Güneş tarafından yönetilen Aslan burçları sportif ve aşk dolu burçlardır. Beslenmesine dikkat eden ve sporunu aksatmayan Aslan burçları kolay kolay hastalanmaz. Hastalıklara karşı dayanıklı olmalarına rağmen hastalandıklarında çocuk gibi hassas olabilir. Rahatsızlığını abartabilir. Her duygusunu coşkulu yaşayan Aslan burcu sağlık problemi varken de eğlence ortamlarından geri kalmaz. Arkadaşları ve partneriyle eğlencesine devam eder.

Aslan burcu ateş elementinin diğer üyeleri gibi enerjik ve agresif burçlardır. Agresyonu yüksek bu burçlar kolaylıkla sinirlenebilir. Siniri yıkıcı olan Aslan burçları sinirsel rahatsızlıklara açıktır. Sportif yapısı onu dayanıklı kılmasına rağmen spor kazalarına karşın dikkatli olmalıdır. Aslan burcu kalbi yönetir. Kalp rahatsızlıkları yaşayabilir. Kontrollerini yaptırsa bile çoğu zaman nedeni bilinmeyen bir kalp çarpıntısı olabilir. Kaburgalarından darbe almaya açıktır. Mide problemleri yaşamaya meyillidir. Dolaşım sistemi, salgı bezleri ve salgın rahatsızlıklara karşı bağışıklık sistemini güçlü tutmalıdır. Omuz ve sırt ağrıları yaşayabilir. Aslan burçları saçlarına çok önem vermelerine rağmen strese bağlı saç dökülmesi yaşayabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.