Boğa burcunun sağlığı

Boğa burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Boğa ve Yükselen Boğaların sağlık açısından hassas bölgeleri...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuz da büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Boğa ve Yükselen Boğa

Boğa burçları Venüs tarafından yönetilen hassas ve canı tatlı burçlardır. Günlük yaşantısında beslenmesine ve konforuna dikkat eden bedenle ilişkili bu burç rahatsızlanmayacak gibi görünse de hassas bir bünyeye sahiptir. Herhangi bir rahatsızlığın acısını diğer kişilere oranla çok yoğun hissedebilirler ama boğa burçlarını bu noktada ikiye ayırmak daha doğru olur. Bazıları Boğa burçları daha dirençli oluyorlar. Ser verip sır vermez, kimseye belli etmez ama kendi içinde rahatsızlığını derinden hisseder. Bazı Boğa burçları ise canının tatlığını her defasında çevresine yineler ve ilgi bekler.

Boğa burçları boğaz, boyun, mide ve cinsel organları temsil eder. Boğaz ve boyun bölgesinde yaşayabilecek, bademcik, lenf, tiroid, soğuk algınlığı, ses telleriyle ilgili problemler veya tat almayla ilgili rahatsızlıklara açıktır. Yeme içmeye düşkünlüğüyle bilinen Boğaların mide rahatsızlıklarına karşı kontrollerini yaptırmalıdır. Çoğunun kilo problemi olabilir, kilo problemi vücutta hormonal dengesizlikle birlikte diğer rahatsızlıkları da tetikleyebilir. Cinsel veya kadınsal rahatsızlıklara da açıktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.