Geleceği öngörüyorlar: 6. hissi kuvvetli burçlar

Geleceği öngörüyorlar: 6. hissi kuvvetli burçlar
Onlar sizin ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi çok iyi anlar. Birer medyum gibi sezgileriyle geleceği tahmin ediyorlar...

Su elementi grubu üyeleri sezgileri çok güçlüdür, hislerini dinler ve doğru hamleleri yaparlar. Onların sezdikleri her zaman doğru çıkar. Bu özel yetenekleri sayesinde Zodyak’ta diğer burçlardan ayrılırlar.

Balık

Su grubu burçlarının hislerinin ne denli güçlü olduğunu bilmeyen yoktur. Balık burcu adeta perdenin arkasını görür. Onun hisleri öte bir boyuta geçmiştir ki o bir mistiktir. Siz ona bir şeyi söylediğinizde doğru mu değil mi hemen anlar. Doğuştan empatiktirler ve sizin ne hissettiğinizi kendileri de aynı şekilde hissederler. Bu sıra dışı yeteneği Balık burcunu çoğu zaman yalnızlığa iter.

Akrep

Akrep burçları gizem sever. Derin bir araştırmacıdır ve çözmeden bırakmaz. Sezgileri ve keskin zekası onu her zaman doğru sonuca götürür. Akrep burcu hislerini çoğu zaman kendi lehine çevirir ve ondan habersiz kuş uçmaz bulunduğu ortamda. Hiç kimseye hatta kendine dahi güvenmekte zorlanan Akrep burcunun tek güvendiği sezgileridir.

Yengeç

Yengeç burçları sezgilerin ve ruhun gezegeni Ay tarafından yönetilir. Sık sık kendi içine dönmeye ve ailesiyle vakit geçirmeye ihtiyaç duyan Yengeç burcu sezgilerini doğru analiz eden bir burçtur. Ona ne olacağını sorun ve size doğru cevabı versin. Sezgileriyle ve enerjisiyle insanları şifalandırıcı bu burç size hayatınız boyunca iyi bir rehber olabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.