Kova burcunun sağlığı

Kova burcunun sağlığı
Güneş ve Yükselen burcunuzdan sağlığınızla ilgili önemli ipuçları öğrenebilirsiniz. Kova ve Yükselen Kova burçlarının sağlığı açısından hassas bölgeler...

Astrolojide sağlık açısından hassas olan ve rahatsızlığa açık bölgeler birçok gösterge tarafından belirlenir. Doğum haritalarında sağlık evinin kestiği burç, niteliği, oradaki gezegenler ve sağlık alanının yöneticisinin kalitesi önemlidir. Bedeninizi temsil eden Güneş burcu yani kendi burcunuzun temsil ettiği bölgeler rahatsızlığa açık bölgelerinizdir. Fiziksel görünüm ve sağlığınızı gösteren 1. ev yani yükselen burcunuzu da dikkate alırız. Ay burcu sağlık bakımından önemli ve yine hassas bölgeleri temsil eder. Ameliyat alanı değerlendirilir. Hastalık noktası da eklenmelidir. Tüm bu göstergelerle birlikte açık olduğunuz hastalık potansiyellerinin ne olduğunun sonucuna varılır.

Doğum haritalarında sağlık açısından hassas olduğunuz bölgeleri belirlemenin birçok etkeni olmasına rağmen en temel düzeyde Güneş ve yükselen burcunuzu baz alarak büyük ölçüde hangi bölgenizin hassas olduğuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Kova burcu Satürn ve Uranüs yönetimindedir. Satürn’ün disiplini ve kuralcılığını, Uranüs’ün de yenilikleri takip eden yapısını aldığından sağlığına özen gösterir. Son teknolojik gelişmelerden faydalanır. Sağlığına özen gösteren bu burç rahatsızlandığında da sosyal ortamlarda bulunmanın sağlığına iyi geleceğini düşünür. Kontrollerini aksatmadan yaptırır. Ameliyata girmekten çekinmezler. Yeni ve daha kimsenin denemediği yöntemleri deneyerek iyileşirler.

Kova burcu hem gerçekçilik hem de sıra dışılıklar arasında denge kurmaya çalışır. Zihin sağlıkları beden sağlıklarını da etkiler. Zihni çok çalışan Kova burcu zihinsel rahatsızlıklara meyillidir. Spor yapmaya da dikkat eden Kova burcunun bilek, bacak ve baldırları hassastır. Spor kazalarına karşı dikkatli olmalıdır. Epifiz bezi Kova burcunun temsil ettiği rahatsızlıklardandır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.